Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 24

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 24
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 24 септември

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, петък – 24 септември 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на непредвидени финансови обрати. Един ще завоюва доста, различен ще играе хазартно и ще загуби. Ще се вършат рокади на високи равнища там, където се въртят огромните пари. В този ден маските падат, мислите се въртят единствено към облагите и парите, другото няма значение. Ще получавате съгласно заслугите, а не съгласно работата, която сте правили. Някой пробва да завоюва на непознат тил.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес всеки се грижи единствено за своите потребности, стремежи и упоритости. Край с един маскарад. Елиминирате тези, които ви пречат да вървите по пътя си, да печелите и да се изкачите на влиятелни позиции. Ще бъдете определени и предпочетени за покупко-продажбите, местата и позициите, за които кандидатствате. Не смесвайте работата с любовта, това може да ви донесе неуспех и загуба на авторитет.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес може да се завоюва и загуби доста, в случай че не се пресметне риска. Съвпадът на Луна и Уран в Телец в спор с Венера и Юпитер предизвика промени в котировките на пазара, финансови разтърсвания и обрати, които ще извадят на повърхността нови играчи. Не играйте рисково. Радвайте се на дребната облага и триумф и усетете до каква степен може да стигнете и къде да спрете.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес интуитивно напипвате вярната посока и избор. Ако ви хрумне някаква нова концепция безусловно я реализирайте. По някакъв метод с дейностите си облекчавате своя труд и този на околните. Ще намерите метод и да спечелите спомагателни пари. Ден на преобразяването. Ще видите някого в същинския му образ и това ще ви помогне да извършите верен избор за бъдещето.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Денят е проблематичен повече за родените във втората декада. Луна, Уран и Венера подписват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Изневерите ще ви костват много и ще ви излязат солено. Не давайте мотив на досегашните си сътрудници да ви изпращат призовки. Не смесвайте работата с интимните връзки. Ден на компроматни игри. Ако нарушите обещанията си ще плащате с лихвите.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е време да се откажете от илюзиите и да поемете посока към персонално застраховане и отбрана. В момента всеки работи за себе си и не е податлив да влиза в ситуацията на другия. Заемете се с персоналните си каузи, не правете услуги, изключително в случай че това ще отнеме огромна част от времето и ресурсите ви. Ден на леденото сърце. Всеки ще получи това, което е заслужил и ще се нагоди съгласно тоягата.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Случват се събития, които смъкват картите. Ще се види кой с какви запаси разполага и какви планове има. Някой ще завоюва от прибързаната реакция на другата страна в разногласията. Преминават в други ръце някои материални активи. Дано сте се подготвили и да сте съгласували финансовите си ползи. В мътната вода на рецесията някой ще улови огромната риба, а различен ще остане на изсъхнало.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Към тежките аспекти от предишния ден ще се добави и съвпадът на Луната с Уран, който може да провокира финансови разтърсвания. Внимавайте в покупко-продажбите, не се изхвърляйте с прибързани ходове. Може да извършите недомислен разход в желанието да се харесате и спечелите някого. Каквото загубите мъчно ще си върнете. Вечерта нарушавате закона или ставате обект на изнудване.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес се получава по заслуги и всичко се връща. На едно място ви правят оценка по достолепие и ви се издължават, само че на друго ви подценяват и оферират единствено част от дължимото. Това ще ви даде знак с кого да продължите и с кого да прекратите деловите връзки в бъдеще. Ден на кривите огледала. Някой си прави криви сметки разчитайки, че другият ще не помни за прегрешенията му.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Един от мощните ви и стабилизиращи дни. Ако досега материалното ви състояние е било нерешително през днешния ден може да ви се предложи нещо оцеляващо в условия на рецесия. Не се опасявайте да приемете и предложение за несвойствена работа. Бъдете сигурни, че ще се справите с всичко, без значение какво знаете или защо сте учили. Конкуренцията диша във врата ви, уловете шанса.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес загубите ви са повече от придобивките. Не е изключено да се предоверите и да ви излъжат. Лесно може да загубите пари и материални активи. Позволявате на конкуренцията да ви отмъкне съвсем уредена договорка под носа. Приятел ще ви подведе и остави да се оправяте сами в сложна обстановка. Спазвайте разпоредбите на играта и не изневерявайте. Някой ще ви манипулира, в случай че ви хване в крачка.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес всеки получава това, което е заслужил. За вас се обрисуват придобивки, връщат ви дълг или ви се издължават като жестове на внимание и любов. Едно ограничаване ще отпадне, ще си отдъхнете и може да си позволите неща, от които сте се отказали преди. Може да ви предложат работа по заменяне или на място, където се изисква специфична подготовка. Ще се справите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР