Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 11

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 11
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 11 юни

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, петък – 11 юни 2021 година

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Луната навлиза в Рак и подписва конфликтен аспект със Слънцето на родените до 1 април. Доверете се на предчувствията си. Днес е добре да се изследва и възнамерява, само че не и да се започват каквито и да било амбициозни действия и бизнес начинания. Правете това, което ви идва от вътрешната страна. Навлизащият Марс в знака на Лъва ще подтиква интензивността на хора с властови позиции.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес Марс навлиза в Лъв и към 4 юли ще предизвика тежки аспекти с Уран и Сатурн за родените в първата декада. Америка може да влезе в тежки зависимости в деня на независимостта. Случващото се през днешния ден ще ви даде ориентири по какъв начин да постъпите в една сложна обстановка. Добре е да дадете преимущество на интуицията, изключително при взимане на решения, за които липсва информация.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на гения-глупак, само че и на простака кадърен на гениални прозрения и решения. На напред във времето излизат нови играчи в публичната и политическа сцена. Марс навлиза в знака на царската власт Лъва и засилва властовите упоритости на хора с благоприятни условия и средства. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Яжте единствено това, което ви се дояде и не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Луната навлиза в Рак и подписва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Ще се случват събития, които ще ви носят поддръжка и отбрана, ще ви насочват в вярната посока и ще ви свързват с подобаващите хора. Ще се разсъните с ясното схващане накъде би трябвало да вървите и на кого може да се доверите. Мъглата в връзките се разнася, взимате вярното и навременно решение.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес ще се разсъните с ясното чувство за потребното и нездравословното, за това по какъв начин би трябвало да се постъпи в дадена обстановка и какво би трябвало да се заобикаля, с цел да си върнете позициите и да завладеете нови. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите много главоболия и грижи. Правете това, което ви притегля, яжте единствено това, което ви се дояде и бъдете с обичаните хора.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Този ден отваря нови очаквания, само че и нови апетити. Невъзможното през вчерашния ден става допустимо през днешния ден, само че и цената, която би трябвало да се заплати е висока. Доверете се на интуитивните си чувства. Не правете крачка в подозрителна посока и не тръгвайте в комбина с хора, чиито дейности и метод на работа ви тормозят. Не яжте каквото не ви се яде, даже и с риск да обидите готвача и домакините.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на рокади. Луната навлиза в нехармоничния ви Рак, само че пък Марс го напуща. Един дразнител ще си отиде от живота ви, само че близки до вас дами може да бъдат наранени от нежеланите промени. Семейните и професионални каузи са опълчени. Старайте се да запазите спокойствието вкъщи. Не бързайте да взимате страна в професионалните разногласия и спорове.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Доверете се напълно на интуицията и на предчувствието си за хора и обстановки. С някакво шесто възприятие ще усетите накъде да вървите и от кого и какво да бягате и да се дистанцирате. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ден за диагностика във всички направления на живота, работата и общуванията. Ще усетите и кой лек или доктор ще ви помогне.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

В този ден е от значително значение да се заобикалят споровете, да се управляват страстите и да се разчита повече на предчувствията. Ако нещо ви се дояде безусловно си го сгответе и доставете. Ще почувствате напълно ясно какво е потребно или нездравословно за вас. Днес елементарно с отделя житото от просото, усеща се кой лъже, кой ни е лоялен и ни обича. Доверете се на интуицията.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

До 13-и Луната ще ви гледа в позиция от знака на Рака, само че сега Марс към този момент навлиза в Лъв, тъй че силите, които са ви противодействали нападателно се смиряват или към този момент нямат благоприятни условия да се борят против вас. Все отново не заставайте на пътя на груповите ползи. В момента може да успехите единствено в двустранни борби. Обърнете внимание на фамилията, работата да изчака.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

От през днешния ден Марс ще ви гледа в съпротива от знака на Лъва. Ще се нагнетява напрежение, което ще доближи сериозни равнища при започване на юли, когато Марс ще подписа тежки аспекти с Уран и Сатурн. Вероятно от през днешния ден ще стартира да се развива казусът, с който би трябвало да се справите през юли. Доверете се на интуицията. Ще се разсъните с ясното схващане за потребното и нездравословното за вас.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес ще се разсъните с ясното чувство за потребното и нездравословното и за посоката, която би трябвало да следвате. Енергията ви нараства, интуицията ви работи на цялостен потенциал и до вечерта намирате излаз и от най-трудната обстановка. Решенията сега ще дойдат повече по пътя на вътрешното чувство, а не по законите на логиката. Планирайте за на следващия ден пътувания и значими срещи. Вие сте на ход.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР