Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 1

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 1
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 1 август

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, неделя – 1 август 2021 година:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес е точният съвпад на Меркурий със Слънцето. Това е аспектът на гения-глупак, на този който може и знае доста, само че ще се подведе и ще подари съвсем без пари персоналните си открития, способности и гении. Нищо значимо да не се подхваща. Лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой се отхвърля от неравностойните борби и стяга куфарите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес няма амнистия за лаиците и за тези, които не са готови за условията на живота. Няма да извършите компромис на никого, само че и не очаквайте подобен. Отварят се големи апетити и който захапе кокала няма да го пусне. Ще минете през неприятни диалози, в които ще се работи от позиция на силата. В хороскопа ви се задвижва остарял кармичен кръст. Хора от предишното трансформират бъдещето ви.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на остри борби на ползи и позиции. Не провокирайте близките, не участвайте в договаряния, не засягайте заболели за близките тематики. Желателно е да се срещнете с учителите и треньорите си, с тези които признавате за потенциали и постоянно се допитвате до тяхното мнение. Нищо ново да не се стартира. Избягвайте разправиите и спазвайте разпоредбите на пътя. Приберете се в точния момент вкъщи.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на елиминации. От живота ви може да изчезнат освен някои врагове, само че и другари. Ще се водят борби, които може и да не ви обиден директно, само че в бъдеще ще лимитират пълномощията ви. Може да се обиден неприятно някои инвестиции и средства, които сте оставили на непознато правомощие и предписание. Не се включвайте в взаимни бизнес начинания. Тълпата е неуправляема.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес е точният съвпад на Слънце и Меркурий. Като се прибавят и сериозните аспекти с Луна и Уран и опозицията със Сатурн ще бъдете обект на тежки тествания на ориста. В желанието да имате доста ще останете без нищо. Не играйте хазартно, не си превишавайте правата, изключително на пътя и се преценявате с настояванията на родителите и децата. Каквото загубите мъчно ще си го върнете назад.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на гениални прозрения предизвикани от съответствува на Меркурий със Слънцето. И до момента в който другите водят борби за позиции и пари, вие може да изработите и изпробвате новата си тактичност и персонална политика, от която може да очаквате изгоди. Днес апетитите са големи, не позволявайте на никого да се употребява гратис от основаното и направено от вас. Обмислите добре нещата и определете цената.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес имате огромни шансове, стига да употребявате тактиките на прикритието, привидния отвод от битката и двуличието. Тези, от които по някакъв метод зависите си разменят удари под кръста, разсейват се и силата им понижава. В комфортния миг може да вземете и да се доберете до това, което в други дни мъчно бихте получили или ще ви дадат. Влезте в ролята на незаменимия.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на хората с лакома захапка. Очертават се конфликти на ползи, опити да се вземе повече в сравнение с си заслужил или договорил. Необходима е коренна промяна. Един от дните, в които мъчно се намира излаз. Някой може да реши да напусне страната. Не се подавайте на провокации, бъдете доста деликатни със здравето си. Следете кръвното, евентуални са хипертонични рецесии.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на борби и разправии на всички равнища. Не очаквайте отстъпки или пък реверанси от страна на близки и другари. И препоръчаното обслужване няма да е на равнище. Ще се влезе в кавги и недоразумения, които скапват почивката ви и фамилните връзки. Някой ще се опита да ви стовари своите отговорности. За всичко ще се заплаща с лихвите. Не правете резервации и огромни покупки.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден с хармонични и стимулиращи аспекти, само че единствено за вас. Няма да ви обиден борбите на другите. Имате преимущество, влизате в ролята на третия, който взима това, за което други двама се бият. И в любовта сте на прага на връзка, която ще ви сложи в любовен триъгълник, само че някой различен ще е тъпият ъгъл в нея. Съветът е да се дистанцирате от разправиите и да работите за персоналния си интерес.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Това ще е може би най-трудният ви, рисков и проблематичен ден за месеца. Луна, Уран и Венера са в спор със Слънцето на родените към 5-15 февруари. Засилва се наклонността към кавги и рисковано държание. Спазвайте разпоредбите, изключително на пътя и внимавайте с алкохола. Каквото загубите в този уикенд мъчно ще си върнете. Не предприемайте нищо значимо за бъдещето си.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Този ден ще ви донесе преимущества заради грешките и проблемите на конкуренцията. И до момента в който другите водят тежки борби, вие получавате нещо наготово. Случайността ще работи във ваш интерес. Ако срещнете хора в тежко състояние и им помогнете ще спечелите настойници и спонсори за бъдещето. Всичко, което приключите през днешния ден ще ви донесе пари, известност и благоденствие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР