Етиопските авиолинии съобщиха, че анализирането на ДНК-пробите на 157-те пътници

...
Етиопските авиолинии съобщиха, че анализирането на ДНК-пробите на 157-те пътници
Коментари Харесай

Изследванията на ДНК-пробите от жертвите на самолетната катастрофа ще отнемат месеци

Етиопските авиолинии оповестиха, че анализирането на ДНК-пробите на 157-те пасажери от полет 302 на самолетната компания може да отнеме до шест месеца.

 
Авиокомпанията предложи на опечалените фамилии да им дават овъглена пръст от мястото на злополуката за заравяне, съобщи Ройтерс.
 
Екип следователи в Париж е почнал да изследва записите от черната кутия, която беше открита на мястото, където предходната неделя катастрофира аероплан Боинг 737 МАКС 8. Машината се разруши в поле, откакто беше изхвърчала от етиопската столица Адис Абеба. На борда й имаше пасажери от над 30 страни.

 
Докато роднините чакат резултатите от следствието за повода за злополуката, Етиопските авиолинии имат намерение на следващия ден да провеждат работа в Адис Абеба в Кидист Селасие (катедрален храм " Света Троица " ), където са заровени доста от управниците на Етиопия.
 
" Компанията ни сподели, че в църквата " Селасие " ще получим по кг (пръст) за погребална гала, която те ще провеждат ", сподели представител на роднините на жертвите, поискал анонимност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР