Етър приема столичния Септември в мач от поредния кръг на

...
Етър приема столичния Септември в мач от поредния кръг на
Коментари Харесай

Етър е амбициран за осма поредна победа

Етър приема столичния Септември в мач от следващия кръг на Втора лига. За първи път „ виолетовите “ влизат в мач като едноличен лидер в класирането. Срещата е в неделя от 16:30 ч., основен арбитър е Станимир Тренчев с асистенти Мартин Русев и Борислав Колев, а съдийски наблюдаващ – Йосиф Ронков.

Публика на стадион „ Ивайло “ ще се позволява, само че единствено против зелен документ за направена имунизация или преболедуване на коронавирус, или пък показан негативен тест – ПСР, изработен до 72 часа, или бърз антигенен тест до 48 ч., които ще бъдат показвани при влизане. Зрителите до 18 години могат да влизат и без документ или тест при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, според заповедта на здравния министър Стойчо Кацаров.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в 12:00 ч. в неделя на фенмагазина, а от 14:30 ч. отваря и касата пред стадиона. Входовете за мача ще бъдат отворени в 14:45 ч.

В състава на Етър няма контузени и осъдени футболисти, отборът е окуражен за осмата си поредна победа. Само 4 дни по-късно – на 28 октомври, „ виолетовите “ още веднъж срещат Септември, само че за Купата на България, като този път ще гостуват.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР