Етър отново пуска в продажба виртуални билети за домакинските мачове

...
Етър отново пуска в продажба виртуални билети за домакинските мачове
Коментари Харесай

Етър пусна в продажба виртуални билети и за мача с Монтана

Етър още веднъж пуска в продажба виртуални билети за домакинските мачове на тима от актуалното футболно състезание. Футболната среща от XV-и кръг в шампионата на Първа професионална лига опълчва " болярите " на тима на " Монтана ". Срещата е във вторник, 15.12.2020 година, с начален час 17.30 часа, припомниха от клуба.

" Заради пандемията от ковид всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети ще бъдат скъпа помощ за клуба в този миг! Благодарим ви! Можете да избирате от три вида билети - Стандартен-Бронзов, Сребърен и Златен, с цени надлежно 10, 50 и 500 лв..

Всеки закупил Бронзов или Сребърен билет ще взе участие в лотария, в която ще могат да се завоюват пет атрактивни награди, свързани с клуба - рамкирана фотография с подпис, фланелка с подписи, абонаментна карта за целия идващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно присъединяване в томболата, до момента в който един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени онлайн в страницата на клуба във Фейсбук.

Закупуването на Златен билет дава неповторимата опция да си извършите фотография с тима, за футболен календар, който ще получите разпечатан. Тази алтернатива е годна за всеки Златен билет. Златните билети са единствено пет!

Припомняме, че през днешния ден бяха изтеглени печелившите имена от томболата за предходния мач с " Монтана ". Христо Христов се оказа щастливецът, който става собственик на най-атрактивната премия - фланелка на тима с подписите на всички футболисти. Абонаментна карта за всички домашен мачове на " Етър " през идващия сезон завоюва Калоян Йорданов. Рамкирана фотография на голмайстора на " виолетовите " Преслав Боруков с персонален подпис става владеене на Мартин Папазов. В понеделник, 14 декември, всеки от печелившите може да получи премията си в офиса на клуба на стадион " Ивайло " ", прибавиха от клуба.
 Етър няма да се разделя със Стелиян Добрев
Етър няма да се разделя със Стелиян Добрев

Най-близо до трансфер е Преслав Боруков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР