Естония въведе забрана за закупуване, внос и транспортиране на руски

...
Естония въведе забрана за закупуване, внос и транспортиране на руски
Коментари Харесай

Естония забрани вноса на руски бензин в туби

Естония вкара възбрана за закупуване, импорт и превозване на съветски петролни артикули, в това число бензин в туби. Това се показва в известието на ръководителя на службата за забрани и ограничавания в региона на обществената отбрана на Естонската данъчна и митническа работа Пирет Тинкус.

„ От 6 февруари е неразрешено закупуването, вносът и превозването на петролни артикули, в случай че идват от Русия “, сподели Тинкус. " Списъкът със неразрешените артикули включва и горивото, употребявано за коли. Изчислено е, че през днешния ден, когато минават границата с Естония за първи път, към 80% от колите имат десетлитрова туба с бензин, с изключение на заредено гориво контейнер ", сподели тя.

Според закона гражданин на Европейския съюз има право да закупи гориво в Русия, в случай че е належащо, с цел да приключи пътуването и да се върне в Европейски Съюз, акцентира Тинкус. Според Тинкус пасажерът има право да внесе в Европейския съюз горивото, което е в резервоара на транспортното средство и е предопределено за потребление в него.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР