Естеството на трептенията в нашата аура силно зависят както от

...
Естеството на трептенията в нашата аура силно зависят както от
Коментари Харесай

8 признака, че имате нужда от енергийно пречистване

Естеството на трептенията в нашата аура мощно зависят както от вътрешния ни свят, по този начин и от този, който ни заобикаля. Също като физическото ни тяло, тя има потребност от добра хигиена. Когато животът ни даде избрани тествания или просто ни срещне със мощно отрицателни хора, това се отразява на енергийното ни поле и е належащо да го отърсим от непознатите и отровни трептения.

Ето и осем признака, че се нуждаете от енергийно филтриране: 1. Непрекъснато се чувствате изтощени, отпаднали и мързеливи. Дори да имате нужните часове сън и да спите добре, се събуждате като че ли сте пробягали маратон. Пиете кафе, портокалови фрешове и какво ли не, само че силата ви просто липсва. Не ви се прави нищо – не ви се работи и даже не се сещате за обичани странични занимания. Което ни води към идващия симптом...
2. Хобитата не ви доставят наслаждение. Винаги сте обожавали да рисувате, да вършиме йога, да пишете или да играете видео игри, да вземем за пример, само че в този момент не желаете и да чуете. Дори в случай че се насилите да прекарате времето си правейки нещо, което по принцип обичате, то не ви зарежда, както преди. Страстта липсва и наподобява няма избрана причина за това.
3. Непрекъснато мислите отрицателно. И всичко да е наред в персоналния и професионалния ви живот, непрекъснато намирате нещо, за което да се оплачете. Излизате да пазарувате и незабавно стартирате да разсъждавате какво ще се случи, в случай че продавачът не е общителен, по какъв начин ще изперете новите си дънки, в случай че инцидентно се спънете и паднете, дали ще се нараните съществено... Каквото и да се случва, за вас чашата постоянно е на половина празна.
4. Необяснима тревога и/или яд. Притеснявате се за всичко, даже и да не е рационално. Страх ви е да излезете на открито и усещате по какъв начин сърцето ви тупти прекомерно бързо, по какъв начин стартира да ви се вие свят от безпокойствие, което нямате съображение да изпитвате. Или пък непрекъснато сте ядосани; околните и приятелите ви не желаят да са към вас, тъй като се дразните от всичко, сприхави сте и като че ли сте подготвени да влезете в спор за най-малкото нещо с който и да било.
5. Светът като че ли е против вас, даже и да сте положително настроени. Да пренебрегнем горните признаци за миг и да приемем, че сте изпълнени с позитивни страсти. Не изпитвате необясними терзания по отношение на всичко и посрещате деня с усмивка. Която обаче бързо бива изтрита от лицето ви заради поредност външни фактори – усложнения на работа, неприятни хора, некадърност да свършите задача от листата си, тъй като изниква нещо друго и така нататък Този отрицателен цикъл надлежно води до демонстрация на знаците, упоменати нагоре, и резултатът е един обаян кръг от ниски трептения.
6. Около вас непрекъснато има драма. Вие сте като магнит за нея; без значение къде сте, дали на работното място, или на кафе с другари, към вас се случва нещо отрицателно. Или хората, с които поддържате връзка, ви занимават само със свои персонални проблеми и ви натоварват душевен.
7. Като приказваме за драма... Храните се от интриги и от проблемите на другите. Влизате в интернет и незабавно стартирате да търсите информация за това кой се е разделил с колегата си, кой е качил нещо скандално в обществените си мрежи и така нататък Ако сходни неща ви „ зареждат “, това е знак, че аурата ви е препълнена с ниски трептения и би трябвало да се пречисти неотложно.
8. Често се наранявате от нехайство и/или боледувате. Всеки човек има интервали, в които минава през някакви здравословни проблеми и е обикновено от време на време да се удряте без да желаете, само че в случай че това продължава прекомерно дълго и като че ли не можете да си поемете мирис от непрекъснати физически проблеми, тогава има възможност да ви заобикаля отрицателна сила.



Това са най-очевидните признаци, че аурата ви е нечиста от нисковибрационна сила. Разбира се, има и обстановки, след които също е целесъобразно да се пречистите енергийно, като да вземем за пример:След боледуване, пострадване или случай. След като сте били измежду огромни групи хора (в дискотека, на митинги, на концерт и т.н.) – когато адреналинът ни е висок и сме неспособни да асимилираме заобикалящото ни пространство точно, сме уязвими към нисковибрационни сили от всякакво естество.След спор и/или физически конфликт.След среща с отрицателен човек и/или енергиен върколак (хора, които (понякога несъзнателно) изцеждат силата на околните).

Преди да разгледаме методите, по които можем да се пречистим енергийно, е извънредно значимо да отбележим, че най-същественото нещо е желанието ни да се отървем от нисковибрационната сила, тровеща аурата и/или дома ни, и съзнателното ни ориентиране на въпросното желание. Нито един от упоменатите по-долу способи няма да проработи, в случай че самите вие ги извършите без да сте напълно фокусирани върху енергийното си филтриране. Горене на избрани билки. Най-известната билка за горене за филтриране на аурата е градинският чай, още прочут като салвия. Популярен измежду индианските шамани, той е извънредно мощно спиритуално средство, което е способно да отстрани отрицателната сила както от аурата на индивида, по този начин и от вкъщи. Ако нямате достъп до салвия, всяка друга билка със защитни и пречистващи свойства ще свърши същата работа. Огромен плюс е в случай че е отглеждана от вас. Тамянът, розмаринът, лавандулата и други също са подобаващи за задачата. Необходимо е да отворите прозорец до момента в който горите билката, освен тъй като е добре за физическото ви здраве, само че и с цел да може отрицателната сила да напусне дома и аурата ви.
Важно: Димът от билки не понася всекиму! Има хора, които са алергични към него и този способ за филтриране на силата не трябва да се подхваща от астматици! Дори и да ви понася добре, салвията е употребена като халюциноген от индианските шамани – не прекалявайте с горенето й и не оставайте положени на дима прекомерно дълго! Звук. Звукът е най-чистата форма на осцилация. Ако имате пееща купа, използвайте нея, в случай че ли не – има голям брой видеа в интернет, чиито звукови трептения са основани за да пречистят слушателя и пространството към него. При този способ не е наложително да отваряте прозорци, тъй като звукът преобразува вибрациите и трептенията от отрицателни в положителни.Енергийно заредена вода. Няма значение дали употребявате светена, слънчева или лунна вода – и трите са основани с задачата да пречистват. Можете да поставите малко на челото си или една-две капки във ваната си, в случай че имате такава. При състояние, че желаете да пречистите дома си, налейте малко от енергийно заредената вода в легена, в който се намира течността, употребена от вас за миенето пода.Спиритуален душ или вана. Хубавото на този способ е, че не ви е належащо нищо, с изключение на вашето желание, настройка и водата, с която се къпете. Когато влезете под душа, затворете очи и си представете по какъв начин всичката отрицателна сила пада от аурата и тялото ви, и се изцежда надолу по канала. Докато се мажете със сапун или душ гел, дано придвижванията на кожата ви да бъдат такива, като че ли изтърквате някаква нечистота – представете си, че по този метод се отърсвате от ниските трептения. Ако сте във вана – направете същото и можете да добавите избрани неща във водата, като да вземем за пример морски или хималайски соли, енергийно заредена вода (вж. по-горе) и други След това измийте ваната обширно.Медитация. Този способ не е за начинаещи, защото изисква извънредно мощен надзор над мозъка, съзнанието и подсъзнанието, и мощно развити качества за визуализация. Налице са разнородни енергийно пречистващи медитации както в интернет, по този начин и в книги, и профилирани уеб сайтове. Хубавото на въпросния метод на филтриране е, че, както при спиритуалния душ или вана, не са ви нужни никакви спомагателни принадлежности.Това са единствено някои от методите за филтриране на енергийното поле. Открийте това, с което се чувствате най-свързани, и се насладете на облекчението, което ще ви обземе откакто се отърсите от отрицателната сила в живота си!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР