eSport MotoGP шампионатът отново е в играта и готви поредната

...
eSport MotoGP шампионатът отново е в играта и готви поредната
Коментари Харесай

Lenovo е технологичен партньор на шампионата eSport MotoGP през 2019-та

eSport MotoGP шампионатът още веднъж е в играта и готви следващата гражданска война за трета поредна година. През 2019 година той ще е още по-голям – на пистата и отвън нея. Спиращи дъха награди, невероятни прекарвания и даже късмет геймърите да станат професионалнисти – всичко това е допустимо в тази непрестанно набираща сили конкуренция.

Lenovo и тази година е извънреден софтуерен сътрудник на шампионата и извънредно дава геймърски компютри, монитори и аксесоари за шампионатите онлайн. Участниците ще имат опцията да играят на високопроизводителните геймърски устройства Lenovo Legion .

През първите два сезона на събитието общо 16 ТВ колегата излъчиха 215 часа от eSport MotoGP шампионата на пет континента. Дигиталните канали пък досега са събрали 46 милиона гледания на видеа от конкуренцията онлайн, достигайки 143 млн. консуматори и ангажирайки над 5 млн. интернет почитатели в YouTube, Фейсбук, Twitter, Instagram, Twitch и формалния уебсайт на the MotoGP eSport.
Тази година геймърите в Шампионата ще се състезават с чисто новата видеоигра MotoGP19, чиято международна премиера бе на 6-ти юни на платформите Sony PlayStation 4, Xbox One и Windows PC/STEAM
Голямата премия на Световния първенец през 2019 година е един невероятнен автомобил BMW M140i, с помощта на сътрудниците на MotoGP™ eSport от BMW. Тази година класиралият се на второ място ще получи чисто нов суперспортен мотор Yamaha YZF-R3 с напълно актуализирана визия, въодушевена от MotoGP™. Третият на почетната стълбица ще се прибере у дома с превъзходни награди от сътрудниците на MotoGP eSport от Lenovo.

Както нормално, геймърите могат да се състезават на Sony PlayStation® 4, Xbox One и PC, само че тази година конкуренцията ще започва с шест онлайн провокации. Първите 72-ма геймъри в онлайн провокациите минават към Pro Draft стадия. Най-добрите 12 отиват на Световните серии, където ще се борят за първото място като част от тима на MotoGP™.
Първото онлайн предизвикателство ще се състои от 19 до 23 юни
Останалите пет от общо шестте провокации за време не престават до края на юли. Предизвикателствата за време се организират на една писта с един MotoGP™ играч и мотор. Двамата най-бързи геймъри на всяка платформа и във всеки район (Европа – останалата част на света) се класират за Pro Draft (общо 72-ма).

Pro Draft стадият е от 1 до 18 август с присъединяване на геймърите, минали онлайн провокациите. Това е последният стадий от онлайн надпреварата, в който 72-та участници се състезават по райони, с цел да се класират за едно от 12-те места в тима на MotoGP™ eSport. Също като онлайн провокациите, Pro Draft стадият е съревнование за време – този път обаче спечелилите се вземат решение въз основата на представилите се най-добре в три обиколки. След като 12-те финалисти бъдат избрани, те избират кой MotoGP™ тим ще съставляват в Глобалните серии според от резултатите – най-бързият избира първи.
След края на селекцията идва време за Глобалните серии и екшънът минава от онлайн в действителна среда – геймърите се състезават лице в лице на компютри Lenovo Legion
12 състезатели, три събития, шест съревнования и единствено една корона – всичко или нищо. В първото събитие състезателите ще се насочат към Мизано за Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini, където ще се състоят първите две съревнования към Мугело и Арагон. Следващото място за осъществяване на събитие от конкуренциите следва да бъде оповестено, само че финалът на сезона както постоянно ще е на Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, където ще се състои и финалът на MotoGP™  тази година. На зашеметяващите острови Филип и Херес състезателите ще премерят сили за короната. Нещо повече – точките на финала се удвояват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР