Ескалиращият конфликт между Израел и палестинците принуди няколко авиокомпании да

...
Ескалиращият конфликт между Израел и палестинците принуди няколко авиокомпании да
Коментари Харесай

Авиокомпании спряха полетите си до Израел

Ескалиращият спор сред Израел и палестинците принуди няколко самолетни компании да преустановят полетите до еврейската страна на фона на световната паника и дипломатически старания за прекъсване на насилието.
KLM
Холандската самолетна компания KLM към този момент е спряла полетите до Израел, заяви холандската социална телевизия NOS. Полет от летище Схипхол в Амстердам, който беше отсрочен по-рано през седмицата поради насилието, бе анулиран изцяло и следва KLM да реши дали ще реализира планувания за неделя полет, заяви NOS.
BA, Virgin
British Airways анулира през днешния ден полета си за и от Тел Авив, а Virgin Atlantic направи същото за полетите в четвъртък и петък.
И двете самолетни компании обявиха, че следят от близко обстановката.
Lufthansa
Германският народен транспортьор анулира полетите за четвъртък и петък, като добави, че „ чака да възобнови полетите си до Израел от събота, 15 май. "
 Авиационният бранш стартира страхливо да се възвръща Авиационният бранш стартира страхливо да се възвръща
Авиацията в България, както и в целия Европейски съюз е почнала да се съвзема през април, само че към момента е надалеч от предпандемичните равнища...
Аерофлот
Аерофлот анулира полета Москва-Тел Авив за петък, само че не посочи дали през идващите дни ще бъдат анулирани и други.
Иберия
Испанската самолетна компания анулира днешния си полет от Мадрид до Тел Авив, както и противоположния полет в петък вечерта
Говорител на „ Иберия ” съобщи пред Агенция Франс Прес, че по-нататъшните решения ще бъдат взети въз основа на развиването на обстановката.
 За месец Канада няма да приема влизащи от Индия и Пакистан За месец Канада няма да приема влизащи от Индия и Пакистан
Канада спря всички пътнически полети от Индия и Пакистан от през днешния ден, 23-ти април, за идващите 30 дни, заяви министърът на превоза Ом...
американски самолетни компании -
United, който прави 18 полета седмично до Израел, съобщи, че стопира полетите.
Delta и American Airlines също потвърдиха, че са прекратили транспортите сред Ню Йорк и Тел Авив.
LOT
Полската самолетна компания съобщи, че " за момента е спряла полетите до Израел ". Говорителят Кшищоф Мочулски добави: " Предполагам, че през идващите дни няма да летим до там ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР