Есил Дюран, която в последните години се вживява повече като

...
Есил Дюран, която в последните години се вживява повече като
Коментари Харесай

Страшен скандал! Доказана родна дизайнерка унизи Есил Дюран публично! Евгения Борисова обвини поп-фолк певицата, че краде……..

Есил Дюран, която в последните години се вживява повече като дизайнерка в сравнение с като чалга певица, съществено сгази лука, откакто я изловихме от кое място черпи хрумвания за новите си сбирки.

Доказалата се през годините дизайнера Евгения Борисова публикува любопитен статус, с който изрече професионалната си засегнатост от дейностите на нейна колежка.

Ето какво гласеше той:

Виждам имитационни модели, наподобяващи на моите от предходната година с на ниска цена материал от жълти пайети и ми стана много обидно. Да! Живеем в свободна Европа и можеш да се инспирираш от всеки в целия свят, само че може ли най-малко да не сме от една и съща страна! 
Нямам нищо срещу това, че намират за печелившо да съсипваш концепцията на някой с евтина интерпретация, само че в действителност чувството е много неприятно, когато някой скапе концепцията ти по този метод.

На мен са се обаждали клиенти с молба да им изработя рокля, която е направена от български сътрудник – не от мен и изрично съм отказвала да възпроизвеждам труда му. Наранява дизайнерското ми его и не ми доставя наслаждение сходна поръчка.
Не бих загатнала името й, с цел да се въздържа от непотребни спекулации, просто я апелирам в случай че разпознае себе си в тези редове да се замисли до какъв брой е почтена постъпката и
. “

След къса справка HotArena установи много прилики сред новата сбирка на изживяващата се като дизайнера чалга певица Есил Дюран и остарялата на Евгения Борисова, която тя засяга в поста си. Опитахме се да съберем главната концепция, която създателката на Star Dust Fashion е основала предходната година и осъществена по различен метод през призмата на Есил. Кадрите може да видите в галерията по-долу.






loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР