Есента върви по мед и зайци с първото книжно издание

...
Есента върви по мед и зайци с първото книжно издание
Коментари Харесай

Просто Спас от Стен Дамянов – най-киселият заек в историята оживява и на хартия!

Есента върви по мед и зайци с първото книжно издание именития комиксов воин!
Най-киселият заек в историята оживява на хартия! На 14-септември очаквайте славното премеждие на Просто Спас (Just Spas) – комиксовия воин на Стен Дамянов, който завладя обществените мрежи.
Без значение дали се бори с билетчетата в градския превоз, преспите по тротоарите, неспирния дъжд или с прищевките на щерка си, Спас е постоянно подготвен да помогне на другар. Дори и това да му коства връщане в родното село, където е правил безчет пакости.
Спас и неговият мил кум Страхил се насочат на премеждие със остарелия си приятел Бори. С Бори на тяхна страна идват и неговият Бог, Националната лотария и четирилистните детелини.
Но задоволително мощни ли са те да ги спасят, когато обстановката стане наистина… кисела?
Отворете си една кутия от сладолед, цялостна, несъмнено, със сарми, и се подгответе. Страшни неща могат да се случат в гората.
Сигурно е единствено едно: след цветния ви конфликт с „ Просто Спас” няма да може да спрете да се смеете.
На 16-и септември от 13:30 ч. по време на Aniventure Comic Con 2018 година в зала 1 на Интер Експо Център отговорникът за това крещящо творение с дълги уши – Стен Дамянов – ще показа книжното издание, а негов сътрудник ще бъде Делян Момчилов – основателят на огромния им взаимен план „ Българите: Забравените постижения”.
Колко кафета е изпил Стен, до момента в който довърши „ Просто Спас”, тормозили ли са го домоуправители и срещал ли е мечки в гората? Как се основават истории в панели и какво е общото сред писането на роман и рисуването?
За сходни и други мъдрости ще си приказваме на 16-и. Дотогава – (не) пътувайте с билетчета в градския превоз, бъдете цветни и непримирими и не забравяйте: готино е да си кисел!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР