Есента дойде и съвсем скоро ще започнат дългоочакваните сезонни намаления

...
Есента дойде и съвсем скоро ще започнат дългоочакваните сезонни намаления
Коментари Харесай

Бутик PARADOX - стил от игла до конец

Есента пристигна и напълно скоро ще стартират дълго чаканите сезонни понижения в моловете, където всички внезапно ще се втурнат да се борят със зъби и нокти за някое „ скъпоценно “ фешън завладяване. Но заслужава ли си в действителност цялата тази борба за някоя и друга дрешка, в случай, че най-после ще се окаже, че по същия метод като теб са облечени още 1000 индивида? По-скоро не.
И защото ние от Actualno.com не можем да се примирим с обстоятелството, че комерсиалните марки оферират идентичен вид дрехи, различаващи се едни от други единствено по етикетите – взехме решение да създадем нещо по въпроса. Какво ли? Заехме се с задачата да намерим място, на което да се оферират истински, ексцентрични дизайнерски облекла от висококачествени красиви материи с наситени цветове, които са неповторими сами по себе си и нямат еквивалент. Признаваме си не беше елементарно и си мислехме, че ще би трябвало да търсим местоположението на своите фешън фантазии къде ли не, само че в действителност PARADOXално се оказа, че тя се намира на пъпа на София и я открихме напълно инцидентно на ул. “Патриарх Евтимий “78.
Именно на този адрес се намира бутик PARADOX – мястото, на което въображението на един надарен български дизайнер, иглата и конеца всеки ден се сливат в едно и раждат нови красиви дрехи, които ти се ще да ги имаш всичките в дрешника си, още от пръв взор. Но стига единствено приказки, време е за шоу:




Е, видя ли – казахме ти, че сме се натъкнали на нещо, което си заслужава вниманието ти и това да спреш да се примиряваш с облекла, които носи всеки втори човек на улицата. Вече знаеш мястото, където можеш да намериш нещо и за своя усет, а на теб оставяме опцията да бъдеш PARADOXална!
A тук можеш да си харесаш нещо от у дома и напряко да отидеш на място и да си го вземеш. Ако пък имаш някаква концепция за тоалет можеш да я обсъдиш на точното място, по което и да е време и да се уредиш с стилната визия, за която постоянно си мечтала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР