Есенният сезон е особено подходящ за развихряне на въображението относно

...
Есенният сезон е особено подходящ за развихряне на въображението относно
Коментари Харесай

5 стилни визии само с едно кожено яке

Есенният сезон е изключително подобаващ за развихряне на въображението по отношение на съчетаване на по-леки с по-плътни материи, изпробване с текстури и цветове, и като цяло - за съчетание на летни и зимни облекла в есенния дрешник. В новото си видео Наталия от ни демонстрира по какъв начин можем да съчетаваме по този начин обичаното на всички ни кожено яке в няколко разнообразни тоалета.

Изцяло в черно

Един типичен, само че и не напълно тоалет, решен напълно в черно, само че с разнообразие от текстури, които основават илюзията за наслоение. Комбинираме коженото яке с черни боти, черни дънки, черна памучна тениска. Семпъл, само че доста приветлив тоалет, подобаващ за всекидневието, а с по-драматичен грим - и за вечерта.

Кожа с дънки

Ако обичате комбинацията сред кожени и дънкови материи, второто предложение е тъкмо за вас. Под коженото яке можете да сложите дънкова риза в композиция с дънков панталон. Разбира се - бялата тениска и белите кецове също си подхождат настрана, само че и в цялостния аутфит.

С обичаните бели дънки

Любимите бели дънки също се комбинират добре с кожено яке. А за какво не и на оувърсайз пуловер в сивата гама? Съчетаваме с жълти, доста настоящи за сезона маратонки и жълта раница.
 кожено яке
За слънчеви следобеди

За слънчевите есенни следобеди през уикенда може да заложите на къса рокля, само че не по тялото, а комфортна и необятна от естествена материя. Комбинираме я още веднъж с жълтите комфортни маратонки.-->
 кожено яке iStock/Getty Images
С ефирна рокля

Кой е споделил, че ефирните елегантни рокли не могат да се комбинират с кожени облекла? Дори в последно време е доста настоящ този тренд. Изберете макси рокля във флорален претекст или различен шеговит десен - като моята рокля на лястовици да вземем за пример. С ток и грациозен шал комбинацията щеше да носи едно въодушевление, само че с кубинки и кожено яке - напълно друго, нали?
 мода iStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР