Еротика в риалитито „Фермата: Нов свят“ – маникюристката в отбора

...
Еротика в риалитито „Фермата: Нов свят“ – маникюристката в отбора
Коментари Харесай

Секси дупе лъсна в риалитито Фермата: Нов свят

Еротика в риалитито „ Фермата: Нов свят “ – маникюристката в тима на бедните в шоуто Силвия Митева заряза дилемите си в кухнята и скочи в басейна по нищожно долни дрехи за наслада на мъжете в близост.

Дупето на 32-годишната красавица от Несебър лъсна съвсем дибидюс, когато тя разбра, че водното им празненство се случва на инат на възбраната на фермера на седмицата Красимира Цочева.



„ Ама, вие в действителност ли тъкмо мен ще прецакате? “, изумена викна Красимира при следващия си опит да върне на работа съотборниците си Силвия, Веселка и Александър. Двама от тях имаха за задача да доизградят стена на обора, а устатата русокоска от Несебър и футболистката Велислава се трудеха по рафтовете в кухнята. Цочева им бе дала едвам 15 минути за отдих и заплаши, че ще източи басейна, в случай че подчинените й просрочат времето.

Само преди ден продукцията накара чорбаджиите и сиромасите да сменят стопанствата. Така бедните, които цялостен месец живяха без ток, течаща вода и електроуреди, не можеха да се нарадват на първокласна облага като басейна на съседите си. Чувайки бурния смях на сиромасите, организаторката на състезания за хубост Мариана Маринова разяснява: „ Тия все едно басейн не са виждали! “. „ Ами може и да не са. Сигурно вървят по два пъти годишно. При 600 лева заплата какъв брой от тях могат да си позволявт да кихнат по 10-20 лева за вход? “, попита я предприемачът Митко Калайджиев. „ Аз не съм влизала нито един път в тоя басейн “, ожали се някогашната „ Мисис България “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР