Еротичният модел и порно актриса от руски произход Ева Елфи

...
Еротичният модел и порно актриса от руски произход Ева Елфи
Коментари Харесай

Вижте кои са топ трите най-търсени актриси в Pornhub през 2021 г.

Еротичният модел и порно актриса от съветски генезис Ева Елфи влезе в топ трите най-търсени актриси в Pornhub през 2021 година

Това се споделя в отчет, оповестен в порно уеб страницата. Pornhub също по този начин показа статистика за най-популярните потребителски поръчки от цялостен ​​свят.

Ева Елфи зае третото място в класацията на актрисите, видеоклипове, с които потребителите на уеб страницата най-често са търсили през 2021 година Тя надмина известни порно звезди като Райли Рийд (четвърто място) и Миа Малкова (пето място). Втората беше американката Абела Дейнджър. Първото място съгласно версията на порно уеб страницата зае Лана Роудс от Съединени американски щати.

Най-популярната дума за търсене в Pornhub през 2021 година беше хентай, тип аниме и манга, отдадени на еротични и нецензурен подиуми. Коментирайки тази функционалност, клиничният психолог и сексолог Лори Бетито означи, че порно филмите са по-фантастични от елементарните порно и могат да предложат на фена повече образна стимулация. Специалистът също по този начин съобщи, че хентай видеоклиповете нормално имат по-добър сюжет.

Второто по известност в света е японското порно, третото - порно с лесбийки. Топ трендовете на Pornhub също включват MILF (видеоклипове с актриси на възраст сред 30 и 50 години), азиатски и чернокожи дами, както и мащехи, анален секс и масаж, написа БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР