Еротична сцена между Мария Бакалова и колегата й Юлиан Костов

...
Еротична сцена между Мария Бакалова и колегата й Юлиан Костов
Коментари Харесай

Мария Бакалова с подробности за секс сцена при Слави The Clashers

Еротична сцена сред Мария Бакалова и сътрудника й Юлиан Костов ще има в новия български филм " Триумф ", чиито фотоси към този момент са снимани. В лентата ще взе участие и Юлиан Вергов

Става ясно, че героинята на Мария Бакалова има любовен интерес към редови войник Георги - героя на артиста Юлиан Костов.

" С Юлиан ни се случи да играем любовни подиуми ", откровена е българската кино звезда. " Наистина имахме такива подиуми и беше извънредно смешно ", споделя Юлиан. По време на фотосите имало легло, чиито пружини доста скърцали и това ги напушвало на смях. Костов е индивидът, който оказва помощ на Мария Бакалова да пробие в Холивуд. Той взе участие в хитовия сериал на Netflix - Shadow and Bone.

Мария Бакалова сподели новото си гадже Валери Григоров в подкаста Clash Cast, воден от известния влогър Слави. Двамата приказваха обществено за връзката си и по тази причина по какъв начин е пламнала любовта им. Валери е каскадьор и е заснемал фрагменти дружно с актрисата, която бе номинирана за " Оскар " за ролята си във кино лентата " Борат 2 " в категория за поддържаща роля, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР