ериториалната дирекция /ТД/ на Националната агенция за приходите /НАП/в Бургас

...
ериториалната дирекция /ТД/ на Националната агенция за приходите /НАП/в Бургас
Коментари Харесай

Длъжници платиха над 300 000 лв. просрочени данъци в НАП-Бургас за седмица

ериториалната дирекция /ТД/ на Националната организация за приходите /НАП/в Бургас събра над 300 хиляди лв. просрочени отговорности единствено за седмица, като десетки длъжници са поели ангажимент за внасяне на още близо половин милион лв. налози и осигурителни вноски до края на месеца, оповестиха от приходното ведомство в морския град.

В народен мащаб за същия интервал са импортирани над 4 милиона лв. просрочени отговорности. Резултатите се дължат на персоналната ангажираност на териториалните шефове на структурите на Агенцията.

В Бургас шефът на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Татяна Кънчева е провела и провела редица лични срещи с най-големите длъжници в района, което е довело до бързи позитивни резултати при събирането на обществени задължения.

Териториалният шеф персонално е разговарял с 16 лица, с които са разисквани опциите за заплащане, в това число и на части. Някои от длъжниците са създали заплащане директно след срещите. Част от лицата са поели ангажимент до края на юни да погасят отговорности на обща стойност над половин милион лв., а други - че ще заплатят задълженията си в границите на годината, сподели представителят на НАП-Бургас Христо Узунов.

Като спомагателен съответен резултат от срещите са реализирани договорености за възнаграждение на просрочени отговорности за над 2 милиона лв. до края на годината.

Срещите с лица със закъснели заплащания към бюджета не престават.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР