Ериксен донесе ценен успех на Тотнъм над БърнлиОтборът на Тотнъм

...
Ериксен донесе ценен успех на Тотнъм над БърнлиОтборът на Тотнъм
Коментари Харесай

Ериксен донесе ценен успех на Тотнъм над Бърнли

Ериксен донесе скъп триумф на Тотнъм над Бърнли
Отборът на Тотнъм реализира извънредно сложен триумф с 1:0 вкъщи на,,Уембли “ над Бърнли в среща от 17-ия кръг на британската Висша лига.,,Шпорите “ доближиха до успеха след гол в последната минута на датския национал Кристиан Ериксен, който влезе като запаса за възпитаниците на Маурисио Почетино през втората част на мястото на Лукас Моура.

Иначе дуелът стартира предстоящо по-добре за домакините, които имаха късмет да открият резултата точно посредством някогашния футболист на ПСЖ, само че ударът на бразилеца мина около вратата на Джо Харт. Гостите опитваха да застрашат стража на Тотнъм Юго Лорис с центрирания, само че без действителна заплаха за гол.

През втората част домакините натиснаха своя противник в търсене на попадението и трябваше да бъдат търпеливи, с цел да дочакат своя миг в мача. Той пристигна в 90-та минута, когато Ериксен получи от Хари Кейн и вкара скъпия гол за триумфа си.

Така лондончани се приближиха на три точки от втория Ливърпул, който играе на следващия ден с Манчестър Юнайтед в огромното дерби на Англия. В идващия кръг,,шпорите “ гостуват на Евертън.

Ето и останалите резултати от кръга:

Кристъл Палас – Лестър 1:0

Хъдърсфийлд – Нюкасъл 0:1

Уотфорд – Кардиф 3:2

Уулвърхемптън – Борнемут 2:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР