Ерикназ е поредният участник, който напусна кулинарното състезание за професионални

...
Ерикназ е поредният участник, който напусна кулинарното състезание за професионални
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изгони участник с аплодисменти и признание

Ерикназ е следващият участник, който напусна кулинарното съревнование за професионални готвачи Hell’s Kitchen. Шеф Ангелов я изпрати с овации и призна, че се гордее с нея, тъй като човек би трябвало да се провокира и да учи през целия си живот.

Преди това, номинираните Гичка и Божидар се изправиха един против различен в извънредно занимателен и виновен кулинарен двубой. Двамата имаха един час, с цел да подготвят тъкмо 15 порции, които да бъдат оценени от най-взискателното жури – надарените дечица от детски хор „ Пим Пам “. След дегустацията, оценката бе повече от безапелационна и Гичка стана победител от дуела.

Най-критичното жури ще прави оценка Гичка и Божидар

Победата на Гичка ѝ даде невероятната опция да изпрати един от своите съотборници в синия тим и да вземе при алените един от мъжете. Тя избра да постъпи прочувствено и изпрати Нина, а Филип се озова в алената кухня. Напрежението от решаващата за седмицата вечерна резервация бе в допълнение подсилено и от специфичните посетители в ресторанта – Стоянка Мутафова, щерка ѝ Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.



След малко нерешителен старт, капитаните и на двата тима съумяха да вземат верните решения и издадоха съвършено всичките си поръчки, а ВИП гостите останаха извънредно удовлетворени от вечерята.

Какво показа напусналата Ерикназ за прекарването в Hell’s Kitchen България в първото си изявление след надпреварата, можете да видите във видеото.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР