Ергенът набира все по-голяма популярност сред зрителите, но в същото

...
Ергенът набира все по-голяма популярност сред зрителите, но в същото
Коментари Харесай

Страшен хейт заля Пам от Ергенът

" Ергенът " набира все по-голяма известност измежду феновете, само че в това време и огромен негативизъм се излиза върху цялото предаване и най-много към участничките.

Пухкавата Пам влезе с огромни поръчки и упованията на всички бяха, че ще е най-симпатичното и сладко момиче измежду стадото от напудрени и направени манекенки. Уви, май ще се окаже най-мразената участничка от втория сезон на сеирджийското шоу.

Освен че е много дейна в обществените мрежи, тя употребява и всяка опция да блесне с трудове. За жал обаче, първичното утвърждение от страна на хората се размени с много негативно отношение.

Неочакван мотив за това дадоха напъните на Пам Велидис при всички положения да се изкара интелигентна и умна. На процедура момичето не помни, че пухкавата фигура надалеч не подсигурява, че в главата имаш нещо.

Мнозинството бързо осъзна, че зад увереността ѝ, че е умна и способна, се крият много комплекси. Някои я дефинираха като дървена философка, която не се стопира пред никого, единствено и единствено да покаже какъв брой знае. Според други килограмите допълнително не са причина да излезеш пред цяла България, с цел да докажеш нещо на някого.

Трети пък стремително се възмутиха, че с изключение на да клюкари и да се самоизтъква, Пам Велидис не разкрива нищо друго пред камерата. На всичкото от горната страна тя не се смущава и да парадира нито със самочувствието си, нито с особеното си надменност.

И въпреки да твърди, че те са защитна реакция против всеки, дръзнал да я нападне, в държанието си демонстрира по-скоро комплекси и липса на комфорт в личната си кожа, написа blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР