Ерата на двувратите купета сякаш вече отмина и все по-малко

...
Ерата на двувратите купета сякаш вече отмина и все по-малко
Коментари Харесай

Евтино спортно купе от Skoda


Ерата на двувратите купета като че ли към този момент отмина и все по-малко автомобилни производители оферират на клиентите си сходни модели, макар, че те към момента имат почитатели в лицето на някои автомобилните запалянковци. В момента на пазара се оферират едвам няколко модела, измежду които можем да отбележим BMW 4er, Mercedes E-Klasse Coupe и Audi A5, Nissan GT-R и други сходни, само че всички те се отличават и с високата си цена.



Макар купетата постоянно да са се продавали по-скъпо от еквивалентните четириврати версии, ние взехме решение виртуално да създадем едно по-бюджетно спортно купе въз основата на последната Skoda Octavia vRS. За задачата премахнахме задните порти на колата и леко променихме линията на тавана.



Под капака на общоприетата Octavia vRS работи 2.0-литров бензинов мотор с 245 конски сили или пък равностоен по размер дизелов мотор, само че с 200 конски сили. Хибрдина версия, комбинираща 1.4-литров бензинов мотор и електромотор също е налична, като нейната мощ също е 245 конски сили.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР