Епидемията от новия коронавирус промени коренно живота ни през последните

...
Епидемията от новия коронавирус промени коренно живота ни през последните
Коментари Харесай

НАТФИЗ организира безплатни онлайн консултации за кандидат-студентите

Епидемията от новия ковид промени радикално живота ни през последните месеци. Театрите бяха затворени за повече от два месеца, а образованието на студентите в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов ", както и в другите образователни заведения, трябваше да премине онлайн. Онлайн стартира в този момент и кандидатстудентската акция на Театралната академия.

На 25 и 26 юни предстоят предварителните приемни изпити за бакалавърската компетентност „ Театрознание и сценичен мениджмънт ". Преди това - от 1 юни до 20 юни, ще има и безвъзмездни онлайн съвещания за всички искащи да се приготвят за кандидатстване в тази компетентност.

В „ Артефир " проф. д.н. Камелия Николова описа по какъв начин става записването и по какъв начин ще преминат консултациите и предварителните изпити, а също и какви благоприятни условия предлага на студентите образованието в тази компетентност.

Проф. д.н. Камелия Николова е началник на катедра „ Театрознание " в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов ", професор по „ История на европейския спектакъл " и по „ Теория на режисурата " в НАТФИЗ, професор по театрознание в Института за проучване на изкуствата към Българска академия на науките. Специализира история на европейския спектакъл и просвета на ХХ век в Обществото за театрални проучвания към Британския сценичен музей в Лондон, Обединеното кралство. Гост-професор в Нов български университет и НХА „ Николай Павлович ", както и гостуващ преподавател в редица непознати университети.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР