ЕПА/БГНЕС Очакваме официална делегация от Северна Македония, водена от Зоран Заев,

...
ЕПА/БГНЕС
Очакваме официална делегация от Северна Македония, водена от Зоран Заев,
Коментари Харесай

Официална делегация от Северна Македония, водена от Зоран Заев, пристига в България

 ЕПА/БГНЕС Очакваме публична делегация от Северна Македония, водена от Зоран Заев, да дойде в България на следващия ден. Това сподели при започване на държавното съвещание служебният министър председател.

" Надявам се да проведем диалози и в общата политическа картина, и в дълбочина и конкретика в търсене на подобаващи решения, които са в полза на народите и на двете страни. Въпросите, които ще преглеждаме, са от особена значимост и за двете страни. Надявам се, че практическите стъпки, които двете държавни управления можем да създадем, по-късно да могат да намерят отражение в позиция, която ще бъде прегледана в българския парламент и да се търси продължително решение, което е в полза на европейската интеграция и в полза на европейската вероятност на всички страни от Западните Балкани ", уточни Янев.

Служебният министър председател разяснява и дневния ред на съвещанието, като акцентира, че решенията, които ще се вземат през днешния ден, потвърждават, че главната цел на служебния кабинет е да е в помощ на обществото.

" Надявам се, че ще търсим позитивизма, за който приказваме, с цел да избегнем отрицателния тренд да демонстрираме единствено дефекти на това, което сме заварили ", добави Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР