Ентусиазмът и целеустремеността винаги са били ключ към успеха. Както

...
Ентусиазмът и целеустремеността винаги са били ключ към успеха. Както
Коментари Харесай

Christian of Roma сбъдна мечтите на трима млади таланти

Ентусиазмът и целеустремеността постоянно са били ключ към триумфа. Както и упоритата работа. Christian of Roma цени и търси тези качества у младите гении във фризьорството. В навечерието на идните Коледни и Новогодишни празници компанията оказа помощ на три очаквания във фризьорството да осъществен своята фантазия да имат личен салон. Така фамилията на Christian of Roma се усили с още трима надъхани експерти.



В Пловдив беше открит салон Beauty Amor. Негов основател е Зекие Факри. Тя е възпитаничката на Christian of Roma Academy и работи напълно с продуктите на италианския бранд Alfaparf .



Празничен ден и за Глория Каприева от Поморие. Тя е един от спечелилите в взаимния план на Christian of Roma и фондацията на Калина Динева " Занатаяти, обичаи, традиции ".

В салонa си Глория ще се усъвършенства в колористиката, като работи с продуктите на Alfaparf.



Откриването на стипендиантската стратегия и представянето на първите отличили се в специалността е отдадена на 90 години от рождението на Гаетано Кристиано , създател на Christian of Roma group , което компанията отбелязва през 2021 година.

Поли e третият млад гений на Christian of Roma, която през уикенда откри своя салон гр. Ихтиман. Тя е ученичка на техника Владимир Атанасов, който е част от екипа на Alfaparf Bulgaria и Christian of Roma Academy . Следвайки неговите стъпки, Поли също работи с този бранд.

Ето какво сподели Владимир за своята възпитаничка:

„ Имa едно момиче, което ноcи огромен огън в cърцето cи. Рaботaта ни cрещa c доста тaлaнтливи и cимпaтични млaди хорa. Но единици ca тези, които нaиcтинa ни докоcвaт. Паолина Кирилова Аткова е иcтинcки диaмaнт. Минaлa през нaй -добрите школи в Бългaрия по Бръcнaрcтво и Фризьорcтво, тя иcкa дa дaде нaй-доброто нa клиентите cи. Минa и през нac www.friziora.com дa добaвим още мaлко финеc и мaйcторлък. Прaви cтaжове и прaктикa в рaзлични caлони, зa дa добие мaкcимално доста опит и дa нaучи вcички новоcти. Виждaл cъм я кaк обcлужвa клиенти отвън нaшият caлон и могa дa кaжa, че в мъжкото и дaмcкото подкастряне, рaботaтa и е безупречнa. Клиентите нa Поли ca иcтинcки къcметлии,зaщото ще им нaпрaви фешън и крacиви визии.”



Собственикът на Christian of Roma group Елена Кристиано удостои с наличието си трите откривания, с цел да поздрави и насърчи младите гении. Ето какво сподели тя за Поли и останали новите попълнение в фамилията на компанията:

„ Неповторимо е чувството да си част от старта на една сбъдната мечта…

С признателност към Влади за любовта му към специалността и “Christian of Roma”, и към Поли за ентусиазма и вярата, с които влиза в специалността.

Сигурна съм в триумфа й! Както и в триумфа на всички младежи,които откриха новите си салони през последните седмици.

Браво на Вас!!!

Вие потвърждавате максимата “Да искаш,значи да можеш!!!”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР