ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли четиримата печеливши участници в играта за насърчаване

...
ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли четиримата печеливши участници в играта за насърчаване
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Продажби награди четирима клиенти в играта „Плати онлайн и спечели“


ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли четиримата печеливши участници в играта за поощряване на безкасовите заплащания „ Плати онлайн и завоюва “. За тях са планувани три ваучера за извършване на покупки на стойност 100 лева в определена от тях верига магазини и огромна премия - таблет. В играта взеха присъединяване близо 1000 клиента на сдружението, заплатили своите сметки за електрическа сила през уеб страницата https://vp.energo-pro.bg/ в интервала 07 юли – 07 август 2020 година в това число. Тегленето се организира на 13 август 2020 година в наличието на нотариус в административната постройка на компанията в град Варна. Имената на късметлиите, изтеглени на инцидентен принцип са оповестени в интернет на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii/igra-plati-onlajn-i-specheli, както и във всички Центрове за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО. Печелившите участници ще могат да получат своите награди в желан от тях Център за обслужване на клиенти. ЕНЕРГО-ПРО Продажби ще се свърже персонално с всеки награден, с цел да бъде авансово уречен комфортен за него ден и час за посещаване.

 

Онлайн заплащането на месечни отговорности за употребявана електрическа сила през уеб страницата на компанията беше въведен от ЕНЕРГО-ПРО Продажби в края на месец април 2020 година Като отговор на напъните на сдружението непрестанно да усъвършенства стандартите на обслужване на своите клиенти е фактът, че за четирите месеца действието му през виртуалния ПОС терминал са регистрирани над 15 000 заплащания.

 

 

*публикация

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР