Енергията е навсякъде около нас. Правилно. По принцип ние сме

...
Енергията е навсякъде около нас. Правилно. По принцип ние сме
Коментари Харесай

Просвещението

Енергията е на всички места към нас. Правилно. По принцип ние сме сила и когато би трябвало да излекуваме физическите си тела, го вършим, като използваме верните енергийни лечебни техники, с цел да повишим вибрациите си и да отговорим на силата на благополучието.

Енергията е лекарство

Енергийното лекуване е било употребявано от античните лечители от зората на индивида. Съвременната просвета, с помощта на квантовата доктрина, признава, че силата е лекарство. Съвременната медицина смята енергийното лекуване за нова област на проучване, само че даже в актуалната медицина силата се употребява несъзнателно за лекуване.

Например, смяна в мисленето на пациента е смяна в силата на пациента. Добрите лекари, даже и тези, които са уверени, че материалният метод към лекуването е единственият благонадежден протокол за лекуване, признават значимостта на мисленето на пациента при тяхното лекуване.

 Енергията и Истината за енергийното лекуване

Положителната сила с висока осцилация предизвиква изцелението. Високата вибрационна негативна сила пречи на лекуването.

На процедура всяко антично общество по света е употребило или продължава да употребява енергийното лекуване. Древните лечители са знаели, че лекуването включва повече от просто укрепване на рани или лекуване на тресчица.

Те разбрали, че мислите и други невидими закани предизвикват или способстват за психическо и физическо заболяване. Те също по този начин знаели по какъв начин да лекуват през царството на материята и в психическите и духовни измерения.

С развиването на актуалната медицина

тялото и мозъкът почнали да се преглеждат като обособени единици и бил общопризнат физическия метод към лекуването.

Сега претърпяваме възобновление на духовното или енергийно излекуване. Квантовата физика е потвърдила, че всичко е сила и всичко въздейства върху нещо друго. Учените откриват това, което античните постоянно са знаели, че има единно енергийно поле, което съставлява всичко. Предмети, мисли, усеща, пространство сред обектите, светлината, звука и други

 Енергията и Истината за енергийното лекуване

Въпреки че няма миг, в който вашата сила свършва и стартира силата на различен човек, нещо или мисъл, има концентрации на сила, които сформират това, което възприемате като материални обекти.

Енергията на мислите въздейства на концентрацията на сила, която тялото ви основава.

Понякога усещате силата даже когато е невидима. Когато влезете в пространство, което е цялостно с хора, можете незабавно да почувствате силата, позитивна, негативна, щастлива, ядосана, тревожна, подкрепяща и така нататък В взаимозависимост от вашето душевно положение, вие или сте привлечени, или отблъснати от груповата сила.

Помислете за нескончаем интервал на стрес, който сте претърпели, като бракоразвод, гибел на обичан човек или някаква друга персонална рецесия. Спомнете си каква беше вашата сила тогава. Мрачна, летаргична, безразлична, депресирана? Да, всички тези прочувствени и физически признаци са прояви на отрицателната сила на вашите мисли по време на такива сложни обстановки. Ще забележите, че заболяването и остаряването наподобява вървят ръка за ръка с отрицателните мисли и усеща.

 Енергията и Истината за енергийното лекуване

Как работи енергийното лекуване?

Мислите са сила, страстите са сила и те въздействат на вашето здравословно положение. Вие избирате вашите мисли и усеща и затова създавате личното си здраве.

Качеството на вашите мисли има значение. Когато негативната сила под формата на мисли и усеща стане преобладаваща в нашето енергийно поле, тогава несъмнено ще проявим психически или физически проблеми.

Енергийният поток през тялото е тъкмо уловен от античните лечители. Чакрите да вземем за пример са енергийни центрове в тялото. Лечителите са в положение да усетят силата в пациента. Това включва области на прочувствен дисбаланс, където част от силата е в остатък, а друга в дефицит. Дисбалансът и блокажите водят до заболяване.

Лечителите черпят позитивна сила от единното енергийно поле и посредством личното си енергийно поле предават тази сила на пациента и също така трансформират енергийното поле на пациента. Те също по този начин почистват блокираните сили, които пречат на свободния поток на сила в тялото, като по този метод му разрешават да се самолекува.

Можете ли да се научите да разширявате съзнанието си, с цел да притегляте верния тип сила и да лекувате енергийно? Поемете контрола върху вашето здраве на енергийно равнище, като започнете незабавно!

 Енергията и Истината за енергийното лекуване

Незабавно създайте по-висока осцилация

Както дейностите се притеглят. Ако вашата осцилация е най-вече на негативна периодичност, ще привлечете надлежно негативната сила под формата на нежелани условия, неприятни взаимоотношения и неприятно здраве. Изчистването на негативната сила става посредством въвеждане на позитивна сила. Това значи да повишите своята осцилация, с цел да привлечете висока вибрационна сила.

Отделете пет минути в този момент, с цел да повишите вибрациите си:

Седнете и затворете очи. Поемете няколко дълбоки вдишвания, с цел да освободите напрежението, което може да изпитвате. След това повтаряйте безмълвно думата „ Любов “ на себе си с всяко поемане и издишване, позволявайки на любовта да влезе и да се излъчва на открито. Просто вдишайте света. Почувствай любовта. Усетете по какъв начин ставате по-ярки и по-щастливи с всеки мирис.

Разбира се, не е нужно да се ограничавате до пет минути. Ако вършиме това всекидневно, вие ще помогнете за основаването на по-положително и високо вибрационно положение на битие, което ще насърчи положителното здраве.

Колкото по-рано започнете да работите за повишение на вибрациите си, толкоз повече ще започнете да притегляте позитивна, високовибрационна сила на обич, светлина, разцвет, обилие и чудесно здраве. Това е най-хубавият метод да си осигурите положително здраве. И в случай че към този момент имате здравословни проблеми, които би трябвало да бъдат решени, концентрирайте се върху повишението на вибрациите си.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР