Енергиите на този ден са непредсказуеми, затова не се препоръчва

...
Енергиите на този ден са непредсказуеми, затова не се препоръчва
Коментари Харесай

Близнаци, днес можете да се поглезите. Водолеи, дайте път на новите идеи

Енергиите на този ден са непредсказуеми, по тази причина не се предлага да се прави нещо значимо.

Овен – В днешният ден евентуално ще сте в прочувствен напредък и ще доминира положителното въодушевление. Възможно е да започнете трогателен флирт, което ще ви подари с доста позитивни страсти и самочувствието ви ще нарасне.

Телец – Денят е добър за другарство. Разбирате се относително добре с другите, грижите се за техните ползи, както и за вашите лични. Обсъждането на значими въпроси е по-добре да бъде отсрочено за друго време.

Близнаци – Денят не се чака да донесе някакви значими събития, само че по тази причина пък има възможност да си прекарате много прелестно. Трудно ще се задържате на едно място. Иска ви се да се заемете с нещо ново и вълнуващо. Днес е разрешено да се поглезите малко.



Рак – Възможно е нещата да не се случват тъкмо, както сте си мислили, нещо може да се обърка или да се наложи да бъде анулирано, само че не се ядосвайте. Основното в този момент е да не мислите, че няма късмет да измененията обстановката към по-добро. Доверете се на ориста – чакат ви скоро приятни моменти.

Лъв – Не е невероятно да се сблъскате с някакви компликации през днешния ден и те да пораждат тъкмо, когато минимум ги очаквате. Не се изнервяйте. За втората половина на деня е по-добре да не планирате нищо значимо.

Дева – Днешният ден ви дава положителни шансове да извършите живота си по-интересен и изпълнен със събития - не ги пропускайте. Приятелите ви могат да предложат забавни хрумвания, да споделят с ненаситност своите проекти, в които сте подготвени да участвате.



Везни – Взимате доста във вътрешността всичко, което се случва, изпитвате повече от нужното терзания за дреболии, които не са чак толкоз значими. Възможни са незначителни недоразумения, разминавания, закъснения, само че без съществени последствия.

Скорпион – Креативен ден, в който можете да извършите положителни промени. Възползвайте се от всички благоприятни условия, които се появяват. Има възможност да получите потребна информация, която ще повлияе върху вашите бъдещи проекти.

Стрелец – За множеството от вас днешният ден ще е спокоен и постоянен, в някои обособени случаи много забавен. Прекарайте повече време с обичани хора и другари. Така ще засилите връзката си и също така самото другарство ще ви бъде прелестно.



Козирог – Денят е добре да посветите на себе си. Прекарайте по-голямата част от времето вкъщи, в спокойна атмосфера, с малко релакс или леко подремване. Следобед ще бъдете в подготвеност за свързване с другари или близки хора.

Водолей – Вашата креативност нараства, вдъхновявате се от ден на ден от нови хрумвания. Вероятно не всички от тях са толкоз положителни, колкото наподобяват на пръв взор, само че всяка една от тях си заслужава да се прегледа и обмисли в детайли.

Риби – Следобедът е подобаващ единствено за пасивни дейности. Не предприемайте огромна физическа интензивност на тялото вечерта преди лягане. В противоположен случай заспиването ви по-късно ще бъде проблематично.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР