Енергичният еквадорец заформя масови танци преди GENTE DE ZONA на

...
Енергичният еквадорец заформя масови танци преди GENTE DE ZONA на
Коментари Харесай

Зумба флашмоб с Рамон Мартинес на Francofolies 2023 в Пловдив

Енергичният еквадорец заформя всеобщи танци преди GENTE DE ZONA на 17 юни
Десет дни остават до старта на най-любимия фестивал за френска музика и просвета у нас - Francofolies de Bulgarie 2023 в Пловдив!

В атрактивната музикална стратегия на двудневния фестивал се включват и латински сексапил и усмивки в ритъма на зумба фитнеса. Екип от инструктори по спортни танци отпред с Рамон Мартинес, който умее да основава несравним тонус, сила и положително въодушевление, ще завихри публиката със своята хореография на Гребната база в Пловдив на 17 юни. 
-->
Магнетичният Рамон Мартинес, наложил се като един от най-харесваните и обичани инструктори по танци у нас, ще придвижи публиката на Франкофоли в един от своите класове по зумба. Еквадорецът води ZUMBA FITNESS от 2012г. Смесва разнообразни латино стилове, като меренге, салса, кумбиа, регетон, включвайки тъй наречените комерсиална музика – Gente de Zona, Daddy Yankee, David Guetta, Avicci и други В основата на неговите класове е хората да усетят силата и същността на ZUMBA FITNESS, да се забавляват по време на подготовка и да напредват към постигането на положителната форма.

Именно, преди на сцената да се качат GENTE DE ZONA - кубинските регетон майстори, които идват за пръв път в България, Рамон ще направи любопитен всеобщ танц на Гребния канал, който не трябва да пропускате. Припомняме, че осъществяването на носителите на шест латиноамерикански Грами, е първото от тяхното европейско турне и започва от Пловдив и Франкофоли!

Останалата част от експертите, които ще вземат участие в танцовия парти-фитнес акт са Николина Граматикова, Пепи Костадинова, Мария Аврамова и Маргарита Масларова.

Николина Граматикова е част от Zumba® Instructors Network от седем години. Участва във фестивали, танцови събития и провежда такива. Танцувайки, се усеща свободна и всяка една подготовка организира с голямо предпочитание и обич, с цел да съобщи страстта с всички в залата.

Пепи Костадинова е професионален танцьор и учител по латино, бални танци и зумба. Танцува от петгодишна и развива своя гений като взе участие в голям брой български и задгранични надпревари. През 2020 година е номинирана за премия “Златна муза ” за хореограф в региона на модерното танцово изкуство. 

Мария Аврамова е танцьор и учител в школа по модерни и хип-хоп танци, хореограф на детски концерти, а от 2011г. става и зумба фитнес инструктор.

Маргарита Масларова има няколко трофеи от национални надпревари по спортна аеробика, с която се занимава от ранна детска възраст. Тя е републикански вицешампион за девойки, републикански първенец в категория тройки, взе участие на Световно състезание за юноши и девойки в Лос Анджелис през 2000 година

Пълната стратегия за Франкофоли е към този момент налична.

Припомняме, че билетите са в мрежата на на в ЕPAYGO - Билети и Събития на и на касите на в цялата страна.

Последни вести и програмата по дни за фестивала е на:

и



Френският фестивал Франкофоли се организира на Гребната база в Пловдив – най-стария жив град в Европа. Събитието е част от програмата „ Наследство 2023 “ на Фондация „ Пловдив 2019 “ и се реализира с общителната поддръжка на Община Пловдив и с медийното партньорство на Радио ENERGY и Радио и Телевизия CITY и БТВ Медиа Груп.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР