Емоциите от Откритото първенство на Австралия още не са отминали,

...
Емоциите от Откритото първенство на Австралия още не са отминали,
Коментари Харесай

Рекордна посещаемост на Australian Open

Емоциите от Откритото състезание на Австралия още не са отминали, а почитатели и експерти не престават да приказват за купите на Арина Сабаленка и Новак Джокович. Няколко дни след края на първия за годината шампионат от „ огромния шлем “, уредниците  в Мелбърн се похвалиха с чудесна вест. 

Australian Open 2023 се трансформира в най-посетения мейджър в историята на тениса. Повече от 900000 почитатели посетиха мачовете през миналите 2 седмици, а това е самобитен връх. През предходната година едвам 346000 фенове наблюдаваха онлайн  мачовете в Австралия, до момента в който в този момент цифрата в действителност е главозамайваща. 63000 души пък са следили дуелите от квалификациите на Откритото състезание на Австралия 2023, нещо, което също не се бе случвало в досегашните издания на шампионата.   

С рекордната си посещаемост през миналите 2 седмици, Australian open  вече е най-посетеният от четирите огромни мейджъра, а точната численост на почитателите, които се любуваха на страхотни тенис страсти по кортовете в Мелбърн е 902312 души.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР