EMO Хановер, най-голямото световно изложение за металорежещи и металообработващи машини,

...
EMO Хановер, най-голямото световно изложение за металорежещи и металообработващи машини,
Коментари Харесай

Тайванските машиностоители в ерата на индустрия 4.0

EMO Хановер, най-голямото международно ревю за металорежещи и металообработващи машини, започва в едноименния град в Германия по-рано тази седмица. В ревюто присъединяване взеха общо 206 тайвански производители, което трансформира тайванците с изключение на в най-голямата група, участваща в събитието, друга от европейските представители, само че и в третата по величина изобщо.

Тайван отдавна работи интензивно в производството и усъвършенстването на цифрови програмно-управляеми машини (ЦПУ/CNC) и инструменталната им екипировка, като се утвърди и като един от най-големите производители на CNC центрове, работещи по петте оси (освен общоприетите линейни X,Y и Z и по двете ротационни – А и B). През последните години тайванската промишленост поставя големи старания да се развива в региона на промишленост 4.0 и да е водач в новаторските смарт технологии. Тази година Република Китай показва на ревюто както стандарти, по този начин и голям брой тясно персонализирани машини, създавани по съответни потребителски спецификации, индустриални линии и изцяло съоръжение за тях.

Регистрираните общо 206 тайвански производители заемат голяма повърхност от 21,052 квадратни метра – цяла една палата от ревюто. Сред главните изложители са FFG, Victor Taichung, Tongtai, HIWIN, GOODWAY, LITZ, YCM, FEMCO, WELE, Hartford, DAHLIH, CHMER.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР