Емили Ратайковски очевидно не се притеснява от променящото ѝ се

...
Емили Ратайковски очевидно не се притеснява от променящото ѝ се
Коментари Харесай

Емрата пак подлуди мрежата с ново видео по бански

Емили Ратайковски явно не се тормози от изменящото ѝ се тяло по време на бременността. А и за какво да го прави, тя и по този начин наподобява зашеметяващо секси... И няма нищо срещу всички да го знаят.
 Емили Ратайковски и първото голо бременно селфи на модела
На бременната Емили Ратайковски не ѝ трябват облекла

Емрата знае по какъв начин да предизвика

29-годишната актриса и модел още веднъж сподели бременното си коремче в къс клип от плажа, на който наподобява ужасно в банските от две елементи и със слънчеви очила в ръка.

Почитателите ѝ в Instagram полудяха по новото видео, което бързо събра над пет милиона гледания. " Ангел в корема ми ", написа бъдещата майка към последното си видео.

Ратайковски чака първото си дете от брачна половинка си Себастиан Беър-Макклард, с който не желаят да разкриват пола на бебето, написа People. В есе за Vogue през октомври предходната година, тя изясни за какво е по този начин. " Когато със брачна половинка ми споделяме на другари, че съм бременна, първият въпрос след " Поздравления " съвсем постоянно е " Знаете ли какво ще е? Обичаме да отговаряме, че няма да знаем пола, до момента в който детето ни навърши 18 години и че тогава ще ни уведомят. "

Отговорът звучи занимателно и всички се смеят, само че той загатва благоприятни условия, които са доста по-сложни от това дали бебето ще е момче или момиче, изяснява тя. " В последна сметка нямам визия кой пораства в корема ми. Кой ще бъде този човек, на който ще станем родители? Как той ще промени живота ни и кои сме ние? ", написа тя.
 Емили Ратайковски, есето ѝ за New York Magazine и достижението, с което моделът се похвали
Успя ли да се откупи Емили Ратайковски

Равносметката за 2020 година

" Това е чудесна и стряскаща идея, която ни прави безпомощни и смирени ", прибавя Ратайковски и изяснява, че вместо да се опасява, усеща ново възприятие на мира и мир. " Вече се изучавам от този човек в тялото ми ", споделя тя. " В мен има знамение ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР