Емил Крумов, самоубилият се днес 59-годишен мъж в ДАНС, е

...
Емил Крумов, самоубилият се днес 59-годишен мъж в ДАНС, е
Коментари Харесай

Самоубилият се в ДАНС отвлича самолет през 1981 година

Емил Крумов, самоубилият се през днешния ден 59-годишен мъж в ДАНС, е същият, който през 1981 година отвлича аероплан ТУ -134 на БГА " Балкан ", който извършва постоянен автобус София-Варна, съобщи " Труд ".

Десет минути преди машината да кацне, облечен с немска униформа и отличителни белези на хитлерист, той се отправил с револвер в ръка към кабината на водачите.

Той направил усещане на пътуващ авариен екипаж и сега, когато водачите предавали на немски език настояванията му за отклонение на самолета към Мюнхен и бил обезвреден.

Крумов е бил извикан на разпит по отношение на разпоредената от основния прокурор Иван Гешев инспекция на Българския народен съюз (БНС) и на " Луковмарш ".

Крумов от години е редови член на организацията.

Мъжът от Перник останал да живее напълно самичък.

Той е бил с извънредно слаба душeвност и преди 10 година е правил опит за самоубийство.

Тогава някогашният началник на БНС Боян Расате е съумял да го разубеди да не протяга ръка на живота си.
 Самоубилият се в ДАНС бил съществено въоръжен
Самоубилият се в ДАНС бил съществено въоръжен

Бил отишъл на разпит с револвер със заличени номера и два пълнителя

Според известието на ДАНС самоубийството било станало преди влизането в постройката на ДАНС. То било станало при общоприета инспекция на персоналните движимости на призования.

Той бил извадил от облеклата си нелегално притежавано самоделно огнестрелно оръжие и се бил самопрострелял , пишат от държавното обвиняване.

След случая на място се прави оглед от чиновници на Столичната дирекция на вътрешните работи, под надзора на прокурор от СРП .

В информацията, изпратена от прокуратурата, мъжът, свикан да свидетелства в постройката на ДАНС, бил носил и револвер със заличени номера и два пълнител я.
 Мъж се прострелял със самоделка в постройката на ДАНС Обновена
Мъж се прострелял със самоделка в постройката на ДАНС

Към момента самоличността му е незнайна

Проверява се версията за опит за нахлуване над чиновници от Държавна организация " Национална сигурност " , пишат от прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР