Емил Крумов, който днес се застреля в сградата на Държавна

...
Емил Крумов, който днес се застреля в сградата на Държавна
Коментари Харесай

Емил, който се гръмна в сградата на ДАНС, отвлякъл самолет през 1981 г.

Емил Крумов, който през днешния ден се простреля в постройката на Държавна организация „ Национална сигурност”, е мъжът, който през 1981 година отвлича аероплан ТУ -134 на БГА „ Балкан”, който извършва постоянен автобус София-Варна, написа "Труд ".

Десет минути преди машината да кацне, мъж, облечен с немска униформа и отличителни белези на хитлерист с револвер в ръка се отправил към кабината на водачите. Минавайки през салона в този тип, той направил усещане на пътуващ авариен екипаж и сега, когато водачите предавали на немски език настояванията му за отклонение на самолета към Мюнхен, той е бил обезвреден.

Зловещи СНИМКИ 18+ на натрупа на мъжа, който се простреля в ДАНС

Припомняме , че малко преди 14 часа през днешния ден 59-годишният Емил Крумов се гръмна в главата със самоделно оръжие, преди да мине през скенерите. Той носел със себе си револвер със заличени номера и два пълнителя, прокуратурата ревизира и версията за опит за нахлуване над чиновници от ДАНС.

Крумов бил извикан на разпит по отношение на разпоредената от основния прокурор Иван Гешев инспекция на Българския народен съюз (БНС) и на „ Луковмарш”. Крумов от години е редови член на организацията.

Прокуратурата ревизира шокираща версия за самоубийството в ДАНС

Мъжът е от Перник, години наред живеел с майка си, която умряла и останал напълно самичък. Той е бил с извънредно слаба душeвност и преди 10 година е правил опит за самоубийство. Тогава някогашният началник на БНС Боян Расате е съумял да го разубеди да не протяга ръка на живота си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР