Емил Каменов, когото навярно мнозина си спомнят като саботьора в

...
Емил Каменов, когото навярно мнозина си спомнят като саботьора в
Коментари Харесай

Изгониха Емил Каменов от сръбския Big Brother

Емил Каменов, който вероятно мнозина си спомнят като саботьора в " Къртицата ", където се открои със своя избухлив характер и изострен език, несъмнено направи стремително завръщане в медийното пространство, осем години след края на шоуто. Сега обаче името му заля не нашата преса, а тази в западната ни съседка, откакто преди ден бе изхвърлен от сръбския еквивалент на " Big Brother ", носещ името " Задруга ". Причина за неговото наложително овакантяване на Белия дом, както назовават имението в Шимановци, населявано от съквартирантите, бе агресивното му държание към различен участник, пише dir.bg.

Редица издания предават, че през вчерашния ден рано сутринта в къщата е избухнал развълнуван спор сред двама от мъжете, пребиваващи под нейния покрив, който не след дълго е прераснал в яростна физическа разпра. Очевидно единият от тях е изгубил самоконтрол, заменяйки виковете си по други с юмруци, към които се е включил и сънародника ни, който всички там назовават просто Бугарина. Във видео фрагмент от епизода, появил се след това в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Кристиян Голубович и Емил Каменов нанасят безмилостни удари върху Чертич, до момента в който защита безрезултатно се пробва да ги разтърве. Цялата сцена е съпроводена от ужасяващите викове на останалите кооператори, молещи конфликтът сред тримата да завърши.

След проявеното принуждение двамата риалити герои са били дисквалифицирани, получавайки указания мигновено да изоставен постройката на продукцията, в която нищо не остава неусетно поради множеството камери, разпръснати из нея. На изхода обаче те били посрещнати от представители на органите на реда, които ги арестували. Часове по-късно обаче ги освободили, тъй като против тях нямало да бъдат повдигнати публични обвинявания, които да доведат до правосъдно дело. Излизайки от полицейския сектор в Печинци, извън ги чакал кореспондент, подготвен да чуе обяснението им за аргументите, довели го грозната битка.

" Съжалявам, че разреших да бъда предизвикан ", споделя Голубович, който сервира опрощение за обстановката, разяснявайки, че е подхванал крайните си дейности за да отбрани различен участник от предаването. По думите му Чертич, който разказва като садист, редовно е подлагал всички на душевен тормоз.

На изпадналия в недружелюбност мъж въпреки всичко ще бъде наложена санкция, която той още не знае по какъв начин ще заплати, тъй като сега с бременната му половинката приготвят женитба, а по-голямата част от хонорара му е бил даден авансово. Въпреки това Кристиан не губи вяра, че със сръбския медиен магнат Желко Митрович ще съумеят да се договорят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР