Емил беше един тих, скромен човек. Той отговаряше за разпространението

...
Емил беше един тих, скромен човек. Той отговаряше за разпространението
Коментари Харесай

Боян Расате съчини нечувана версия за гръмналия се в ДАНС Емил

Емил беше един спокоен, непретенциозен човек. Той отговаряше за разпространяването на рекламни материали в региона на Перник.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на Български Национален Съюз Боян Расате по отношение на случая със самоубилия се мъж в постройката на ДАНС.

Припомняме, че мъж на име Емил Крумов лиши живота си със самоделно устройство в понеделник. Той е бил редови член на организацията.

Плашещи вести за Емил, който се самоуби в ДАНС СНИМКИ

Боян Расате изрази мнение, че събитията, при които Крумов е умрял, са съмнителни.

"Смятам, че е допустимо да е станала блъсканица и някой чиновник да се е престарал. Напълно е допустимо да не е имал оръжие в себе си ", позволи водачът на БНС.

В ефира на малкия екран Расате сподели и фотография на пет автомата "Калашников ", които се намират в дома му:

"Ако извършите обиск в дома ми, ще ги намерите. Това са въздушни оръжия - детски играчки за пораснали деца. Ако се бях самоубил и ми бъде изработен обиск аз нямаше да мога да обясня, че тези оръжия са детски играчки.

В дома на Емил, който се гръмна в постройката на ДАНС, откриха плашещи неща СНИМКИ

"Това, че той е имал портрет на Хитлер, какво значи. Колко българи още имат портрет на Хитлер? Бил съм обект на домакински обиск. Във всеки един обиск има поемни лица. Кои са тези поемни лица, които са участвали на обиска ", продължи с опасенията си Боян Расате.

"Доколкото аз съм осведомен, Емил Крумов е взел участие в отвличането на аероплан . В персонални диалози е споменавал за този случаи. Тук приказваме за един политически акт, с цел да се напусне тогавашната комунистическа страна ", разкри още той.

"Беше душевен спокоен и постоянен, когато за последно го видях. Искаме да ни бъде потвърдено по неоспорим метод, че това лице в действителност се е самоубило и няма вмешателство на органите на Министерство на вътрешните работи ", заключи Расате.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР