Емил Ангелов Бабангида подари екип на Хасково 1924 на харизматичен

...
Емил Ангелов Бабангида подари екип на Хасково 1924 на харизматичен
Коментари Харесай

Емо Ангелов подари екип на Хасково 1924 на харизматичен фен

Емил Ангелов Бабангида подари екип на Хасково 1924 на харизматичен бургазлия. След срещата си с именития защитник Таньо Ганев, Кирил Евтимов не пропусна да се види и с друга хасковска футболна звезда. Харизматичният почитател, който е другар с куп футболни звезди си насрочи среща с треньорът на играещият в Трета лига отбор на Хасково 1924 - Емо Ангелов.

Бабангида незабавно разпозна Киро на кафенето по синия екип на Левски София, с който бе кокетен бургазлията. Двамата разискаха сегашното, миналто и бъдещето на хасковския футбол и ролята на Ангелов в него. Нападателят изясни, че съжалява, че не е съумял да осъществя трансфер от Черноморец Бургас в Нефтохимик, който е тимът на сърцето на Евтимов. Бабангида обаче добави, че тогава са го взели Левски и е станал част от синята приказка в Европа.

Естествено на Киро тези неща доста добре са му известни и той сподели, че головете на Емо в Лига Европа са го топлили в студените лондонски нощи, когато през сезона 2005- 2006 година той е бил студент в Англия.

Припомняме, че с изключение на ентусиаст на Нафтата, Евтимов е и обожател на сините от София, а Емил Ангелов, който стана и голмайстор на Лига Европа с тях е един от обичаните му наши нападатели.

Разбира се срещата на високо равнище не мина и без размяната на обичайните дарове. Човекът в кадър Евтимов подари бутилка от обичаното си вино на Бабангида, а треньорът му даде своя екип с номер 80 на Хасково 1924. Това е обичаният ми номер, тъй като това е годината през, която съм роден, сподели екс голмайсторът на изпроводяк.

През уикенда пък Евтимов бе на рожден ден на собствен другар в Свищов. Там във връзка празника на града имаше мач сред ветераните на локалния Академик и Левски София. Финансистът не пропусна да се види със свои познати и от двата отбора. Кирил даже изгледа дербито от Първа лига сред ЦСКА-София и Левски по малкия екран. Той бе в компанията на някогашният президент на БФС и алените Вальо Михов и легендата Бончо Генчев. На масата им правили компания и Ангел Станков и Евгени Маринов, който в този момент е треньор на Академик Свищов. Естествено приятелят на звездите не пропусна да се пошегува с Михов, за куриозния автогол на вратаря на ЦСКА след далечния удар на Габриел Обертан, с който сините завоюваха дербито.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР