Емблематичният рап дует дует от близкото минало Румънеца и Енчев,

...
Емблематичният рап дует дует от близкото минало Румънеца и Енчев,
Коментари Харесай

Румънеца и Енчев реват в ефир, пак се събират

Емблематичният рап дует дует от близкото минало Румънеца и Енчев, който забавляваше младежите с простички шлагери, май ще се завърне на сцената.

След като двамата се разделиха професионално, те се изпокараха, стопираха да си приказват, да се виждат и по този начин цели пет години, както излиза наяве от самите тях в скорошно изявление по bTV.

Пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова Румънеца и Енчев безусловно се сдобриха в ефир, след което оповестиха, че още веднъж се събират на музикалната сцена. Но пред камерите предишното ги застигна и го удариха на усеща, напълно непринудено. Нещо повече - Енчев даже се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му елементарни. Стана ясно, че таман той е бил повода за жестокото смразяване сред двамата и то е било обвързвано с пари.

" Не желая да приказвам за тези неща, тъй като това беше неуместно, откровена тъпота и нещо, от което постоянно ме е било и ще ме бъде позор ", призна Енчев. Двамата споделиха, че най-вече ги е гняв, че децата им не се познават поради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да позволяват повече. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР