Емблематичният бивш капитан и директор на Левски Станислав Ангелов коментира

...
Емблематичният бивш капитан и директор на Левски Станислав Ангелов коментира
Коментари Харесай

Пелето: Скоро Левски няма да има благодетел

Емблематичният някогашен капитан и шеф на Левски Станислав Ангелов разяснява настоящи тематики, свързани с сегашното и бъдещето на отбора.

" Очаквам Левски да продължи напред в шампионата и да в профил Хамрун Спартанс. Най-важното съгласно мен е, че в случай че " сините " не престават да работят по този метод, в случай че Левски продължи по пътя, по който е тръгнал, скоро време няма да има потребност от благодетели.

Клубът ще стартира освен да се устоя, а и да се развива независимо. Най-важното нещо в тази ситуация за Левски е, че почитателите са компактно зад него. Обичат го същински и честността, която им дават ръководителите и треньорите, е задоволителна за тяхната честност и преданост.

Смятам, че това е тактиката и пътят, по който всеки един клуб в България би трябвало да тръгне, с цел да може да се развива и да се почисти от безусловно всевъзможни зависимости, в това число и политически.

Трябва да има почтеност и бистрота в ръководството, изразходването на средствата, отношението към последователите и всяка една стъпка от структурата, която се построява. Видя се, че от към 30 години се опитваме да наложим модела " бащица ", само че футболът в тази му форма в България умира.

По-скоро би трябвало да се търсят други възможности и да се откри метод всеки един тим да харчи, колкото изкарва. Трябва да създава и да работи за развиването си, стратегически с години напред. Честно и транспарантно! ", стартира Станислав Ангелов.

" В настоящия Левски най-силно усещане ми прави, че футболистите са жадни за победи и триумфи. Феновете са компактно зад клуба и го обичат с цялото си сърце и душа. Дават благо и драго за него. На тях им трябваше тъкмо този проект, който сътвори Станимир Стоилов. Точно този метод на работа, да стане ясно къде отиват тези пари и за какво се харчат. Каква е концепцията и вероятността, което е най-важно за всеки един почитател. Важно е по кое време и по какъв начин ще се осъществя техният мечтан план ", добави Пелето пред " Мач Телеграф ".

" Чисто спортно-технически Левски се развива всеки един ден. Това е дълготраен развой и няма да се случи толкоз бързо. На тима му би трябвало да се стабилизира и спортно-технически, което последователно се случва, и финансово, което също се случва. Вярвам, че колкото по-добре върви и единият, и другият развой, с поддръжката на последователите, всичко постепенно, само че несъмнено ще стартира да израства. Не единствено в България, а и на европейската сцена ", продължи Ангелов. Той сподели няколко думи и за клуба, който развива интензивно и с доста хъс - Левски-Раковски.

" През предходната година Левски-Раковски влезе в Трета лига с мъжкия тим. Трениращите деца в школата всяка година се усилват като брой. Методиката, методът на работа и прозрачността, която има и при нас, е основополагаща за развиването на клуба. Така както се работи в обичания ми Левски, по този начин се работи и на стадион " Раковски " и то от доста време. Бавно и несъмнено без гърба и поддръжката на толкоз доста лоялни почитатели, само че пък и не с такива отговорности и упования. Това ни дава опцията търпеливо и решително да развиваме клуба и това се случва ежеминутно ", приключи Пелето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР