Емблематични парчета на Весна Змиянац, Михаела Маринова, Demi Lovato и

...
Емблематични парчета на Весна Змиянац, Михаела Маринова, Demi Lovato и
Коментари Харесай

Заради изборите местят Гласът на България

Емблематични части на Весна Змиянац, Михаела Маринова, Demi Lovato и други международни звезди ще звучат зашеметяващо от огромната сцена на „ Гласът на България “ в новия, специфичен епизод на шоуто, който по изключение тази седмица ще бъде в събота, 1 октомври, от 22:00 ч. по bTV.

По-кратък, само че с още повече вълнуващи гласове и истории, епизодът в събота ще стартира със мощно рок осъществяване, което ще провокира необятни усмивки в залата и най-много върху лицето на Мастър Лечев! Той обаче ще се окаже блокиран от „ доброжелателен “, остроумен, млад сътрудник и ще изпусне съвсем несъмнено, скъпо попълнение в тима си.
Реклама
Съревнованието за най-интересните гласове сред Любо Киров и Иван Лечев ще става все по-отявлено, само че и занимателно с всеки идващ участник, а постоянно развръзката ще е в интерес на някоя от двете очарователни дами в треньорския състав. В разгара на конкуренцията сред Лечев и Любо, двамата ненадейно ще се окажат дружно на сцената с радостна, обща импровизация на безусловно неповторимо парче. DARA или Галена ще ги приветстват бурно и ще ги поддържат музикално от местата си. Деветият сезон на „ Гласът на България “ ще се окаже в „ година на провокации “ за някои от героите на епизода, за други ще е „ най-подходящото място, с цел да покажеш какво можеш “, „ сбъдната фантазия “ за трети и даже „ съдбоносно решение “ за някои от участниците.

В събота вечер в музикалното шоу ще се явят освен нови гласове, само че и към този момент познати от сцената му лица. Няколко сезона и години след първото си явяване, „ един от най-оригиналните тембри “, както ще го дефинира Любо Киров, ще се завърне в „ Гласът на България “ доста по-различен, умел и съзнателен, само че и леко по-притеснен. „ Идвам, с цел да покажа какво съм научил след първото си стъпване тук и да покажа, че мога доста повече “, ще съобщи той. Без никакво терзание обаче, на огромната сцена пред цяла България, мощно ще отпусне глас участник, които в никакъв случай до момента не e стъпвал на сцена.
Реклама
Няма да липсват и задгранични участници, които ще раздрусат с историите и майсторските си осъществявания всички в залата и пред екраните. В формалния ден за размисъл, изборът за положително въодушевление, развлечение и страхотни страсти пред екрана е новият епизод на „ Гласът на България “. Гледайте го в събота от 22:00 часа по bTV.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР