Емануела мина 40-така, но си остана една от най-красивите родни

...
Емануела мина 40-така, но си остана една от най-красивите родни
Коментари Харесай

Фенове в потрес: Какво направи с хубавата Емануела?!?

Емануела мина 40-така, само че си остана една от най-красивите родни чалга певици. Екзотична, със зелените си очи и палаво лъчение, тя несъмнено имаше гения да пали единствено с появяването си. Е, до нощес!

До нощес, когато се появи на следващото си присъединяване в чалга клуб, само че този път почитателите й останаха потресени от смяната във визията й, която е явна. В тялото Емито си е наред - нито напълняла, нито по-изваяна, просто същата. Късата бяла рокличка й стоеше добре, а балконите даже изглеждаха с една концепция по-напращели.



Проблемът обаче беше в главата й, която е очевидно изменена. Емануела изглеждаше внезапно повехнала и някак загрубяла. От нежните й черти като че ли нямаше и помен, а неколцина даже я съпоставиха с женствено момче.



Косата също си заслужи рецензиите, тъй като този цвят, който е избрала, може и да е най-хитовия сега на света, само че я състарява с едно десетина години. Категорично!

" Кога ще се осъзнаят тези кухи лейки певачките и ще стартират да се преценяват с това, което им отива, а не с това, което се е споделило, че е съвременно?! Ама като й е толкоз това в главата... То и устата единствено като й погледнем - мекица! Преди каква беше нежна и красива, а в този момент наподобява на някой от новите полове ", хранят я устойчиво в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР