Емануел Фримпонг – бивш играч на английския Арсенал, разкри в

...
Емануел Фримпонг – бивш играч на английския Арсенал, разкри в
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал: Искам да съм порноактьор с 20 момичета

Емануел Фримпонг – някогашен състезател на британския Арсенал, разкри в изявление пред съветски медии, че в бъдеще счита да се опитва в порноиндустрията. 29-годишният бивш халф, който се отдръпна от футболния терен на 27-годишна възраст, игра два сезона в Русия за Уфа и призна пред локалните медии за приключенията, които е имал във федерацията.

„ Бях сюрпризиран, когато дойдох в Русия, поради положението на пътищата, които са доста зле”, започва Фримпонг, който е част от Арсенал сред 2001-а и 2014, откакто тренира с юношеските обединения, а и мъжкия тим.

„ Щом отидох в Уфа, бях шокиран. В Русия играчите постоянно са на извънредно физическо равнище. Не знам по какъв начин го вършат, защото истината е, че сутринта пият водка, а след това тичат като Юсеин Болт”, добави той.

След това Фримпонг разкри изненадващите си проекти за бъдещето. „ Искам да се върна в Уфа и да стана порноактьор. Искам да бъда с 20 татарски девойки. Уфа е мястото, което обичам със сърцето си и там работих с чудесни хора. Русия постоянно ще е особено място за мен и бих желал да се върна”, призна Емануел Фримпонг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР