Ема Уотсън скри копия от класическия американски роман Малки жени

...
Ема Уотсън скри копия от класическия американски роман Малки жени
Коментари Харесай

Ема Уотсън скри копия от книгата "Малки жени" в Лондон

Ема Уотсън скри копия от класическия американски разказ " Малки дами " на Луиза Мей Олкът на разнообразни места в Лондон за всички, които желаят да я прочетат, написа актрисата в " Инстаграм ".

Уотсън, която назовава себе си " хартиен плъх ", приканва всички да прочетат книгата, преди да отидат да гледат премиерата на кино лентата във Лондон, която ще бъде на 26 декември в кината.

Актрисата, която играе Мег Марч в осмата екранизация на романа, зад която стои режисьорът Грета Гъруиг, се причисли към международната акция " Книжните феи ", почнала през 2017 година. Оттогава са публикувани 250 хиляди книги на разнообразни обществени места и акцията е била отбелязвана с хаштаг в обществените мрежи над 90 хиляди пъти. Уотсън, " Книжните феи " и над 150 доброволци са скрили 2000 копия от класическия разказ в опит да накарат феновете да прелистят страниците на книгата, написа уеб сайтът " Мариклеър ".

 Актрисата популяризира копия от книгата.
© Инстаграм

Актрисата популяризира копия от книгата.

Това е най-голямото събитие по самодейност на Уотсън. Тя персонално е помогнала за скриването на над 100 разнообразни издания на " Малки дами ". 29-годишната актриса разгласява поредност от фотоси в " Инстаграм ". На всички 100 копия тя е оставила персонално обръщение за " крадците ". В разпространяването на романите са се присъединили 38 страни, изяснява Уотсън в обществената мрежа.

Избраните от актрисата скривалища включват места, отдадени на дамите като паметника на дамите от Втората международна война.

Според уеб страницата The Book Seller във Англия книгата може да бъде открита в Лондон, Оксфорд, Глазгоу, Единбург, както и в Уелс, Корнуол и други Оставени са копия и в Съединени американски щати (в Ню Йорк и в Калифорния), Германия, Австралия, Хонконг и Южна Африка.

122 разнообразни издания на " Малки дами " са дарени за идеята от доста издатели по целия свят, в това число " Литъл ", " Браун ", " Винтич " и други

Всяка от скритите книги има надпис, който гласи: " Вземете тази книга, прочетете я и я оставете на идващия човек да се любува ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР