Ема Радукану се превърна в голямата сензация в тениса през

...
Ема Радукану се превърна в голямата сензация в тениса през
Коментари Харесай

Радукану: Не ме интересува дали ще падна до №1000 в ранглистата; няма да ми е проблем

Ема Радукану се трансформира в огромната сензация в тениса през предходната година, откакто едвам на 18 години, тръгвайки от пресявките, победи на Откритото състезание на Съединени американски щати, и стана първата квалификантка, достигала до трофей на шампионат от Шлема. Впоследствие обаче огромните упования към младата британка взеха своето и последваха редица ранни отпадания за нея, като досега през сезона тя е записала 10 победи от 22 изиграни срещи.

Тези резултати би трябвало да безпокоят тийнейджърката, защото след по-малко от месец ще би трябвало да отбрани купата си от US Open. Ако не успее да го стори, то тя ще изгуби голяма част от точковия си актив и ще запише стремглав спад в международната класация. Противно на упованията обаче, Радукану съобщи по какъв начин не се интересува от мястото си в класацията и по какъв начин не би представлявало проблем за нея даже в случай че падне до №1000.

" Каквото и да си приказваме, имах избрани упования към себе си, които сега съзнавам, че са били малко пресилени. Просто го одобрявам. Със сигурност няма да ми е елементарно, само че съм на 100% подготвена и съгласна да стартира всичко от начало. Не ме интересува даже в случай че падна до №1000 в ранглистата, това не би било проблем за мен.

В момента се усещам по-зряла спрямо интервала тъкмо след спечелването на US Open и началото на тази година. Знам, че като първенец в Ню Йорк, ще съумея да си проправя път към върха още веднъж. Може би ще отнеме известно време, само че одобрявам събитията такива, каквито са сега, и чакам с неспокойствие всичко, което следва, без значение какво е то ", приключи младата звезда на женския тенис.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР