Елизеу Залески дос Сантос (вече 21-5) се възползва по най-добрия

...
Елизеу Залески дос Сантос (вече 21-5) се възползва по най-добрия
Коментари Харесай

Поредна победа в първи рунд за Елизеу дос Сантос в UFC Fight Night 146

Елизеу Залески дос Сантос (вече 21-5) се възползва по най-хубавия метод от опцията да взе участие в подглавното събитие на галавечерта UFC Fight Night 146, като завоюва с риър некед чоук против Къртис Милендър (вече 17-4) в атрактивен конфликт от полусредна категория (3:25 минути от първия рунд). Бразилецът бе 14-и в ранглистата на дивизията преди този двубой, само че в този момент сигурно ще се изкачи и ще увеличи възможностите си за още по-сериозни дуели.

Елизеу към този момент има седем следващи победи в полусредна категория, а това бе 10-ият случай в кариерата му, в който печели още в първия рунд. Той към този момент има общо 17 прибързано извоювани дуела, 14 от които са с нокаут. Милендър прекъсна поредицата си от девет триумфа и се провали в четвъртия си дуел от UFC - първи за него против конкурент от топ 15 на ранглистата, като към този момент има три провали със събмишън.

Дос Сантос сменяше гардовете в самото начало на рунда и изненада съперника си с ляво кроше и мощен десен вътрешен лоукик, след което направи тейкдаун, само че бе заключен в гилотина. Хватката не устоя и той измъкна главата си, след което застана в полугард и стартира да пробва надзор от преобладаващата позиция. Милендър се откъсна и опита да се изправи, само че остави гърба си беззащитен и Дос Сантос незабавно опитва риър некед чоук. Противникът му се измъкна, само че бразилецът още веднъж откри метод да го издебне в тил и този път душенето се получи - Милендър се съобщи и Дос Сантос справедливо триумфираше.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР