Елизабет Втора посрещна американския президент Джо Байдън и съпругата му

...
Елизабет Втора посрещна американския президент Джо Байдън и съпругата му
Коментари Харесай

Две дами на върха: кралица Елизабет посрещна на чай първата дама Джил Байдън

Елизабет Втора посрещна американския президент Джо Байдън и брачната половинка му Джил Байдън в Уиндзор в неделя.

Кралската гренадирска армия приветства първата двойка на Америка край подиума в четириъгълника на 1000-годишния палат, а по-късно семейство Байдън се насочи за чай с кралицата.
 Джил и Джо Байдън на посетители на кралица Елизабет  Джил и Джо Байдън на посетители на кралица Елизабет  Джил и Джо Байдън на посетители на кралица Елизабет  Джил и Джо Байдън на посетители на кралица Елизабет
За събитието 70-годишната първа дама се появи с рокля и сако в наследник пастелен колорит , комбинирани с обувки на ток Valentino и диамантена брошка с флорален детайл. Пролетното въодушевление присъстваше и в тоалета на Елизабет , избрала розова рокля с десен на цветя и светлорозова шапка.

 Джил Байдън Джо Байдън кралица Елизабет Getty

Джо Байдън е 13-ият американски президент, с който кралицата се среща по време на съвсем 70-годишното си ръководство. Първата двойка на Америка гостува на Нейно Величество като част от срещата на Г-7 , която стартира на 11 юни в Корнуол, Англия.

В петък Джил Байдън се срещна с Кейт Мидълтън, с която прекараха следобеда в начално учебно заведение в Хейл, Корнуол , с цел да покажат общата си отдаденост към тематиката за ранното детско обучение. Докато херцогинята на Кеймбридж заложи на алена рокля Alexander McQueen, първата дама на Съединени американски щати облече бяла рокля и розово сако .

 Първата среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън  Първата среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън  Първата среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън  Първата среща на Кейт Мидълтън и Джил Байдън
По-рано същия ден Джил Байдън дойде за срещата на Г-7, а за отпразнуването на самодейността „ Големия обяд “ дружно със брачна половинка си и още водачи бяха посрещнати от Елизабет Втора, принц Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън .
 Кралското семейство посрещна водачите на Г-7  Кралското семейство посрещна водачите на Г-7  Кралското семейство посрещна водачите на Г-7  Кралското семейство посрещна водачите на Г-7
Освен че Елизабет провокира внимание, като разряза торта с меч, даден ѝ от лорд-лейтенанта от Корнуол, Едуард Болито, погледите още веднъж бяха ориентирани към херцогинята на Кеймбридж . Тя се появи с елегантна бяла рокля вид блейзър с дълги ръкави, обувки на ток Aquazzura и украшение, принадлежало на принцеса Даяна – диамантена гривна с перли.

 кралско семейство Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР