Елизабет Олсън направи голямо признание за връзката си, но се

Елизабет Олсън направи голямо признание за връзката си, но се ...

Елизабет Олсън призна, че вече е омъжена


Елизабет Олсън направи голямо признание за връзката си, но се опита да го прикрие по най-добрия начин.
Актрисата съвсем спокойно обяви, че вече е омъжена за дългогодишния си партньор Роби Арнет. Новината беше съобщена по време на разговор с колежката ѝ Кейли Куоко за поредицата Actors on Actors на Variety. Двете дами дискутираха за всичко – от хитовия сериал WandaVision по Disney+ до предстоящите проекти на Олсън.
Разговорът беше публикуван в YouTube на 8 юни, като феновете веднага забелязаха малък детайл, който като че ли трябваше да остане скрит. По едно време Олсън обяснява къде точно се намира и сякаш без да иска се изпусна, че вече е омъжена. „В момента съм в банята си, защото съседът ми прави ремонт и е ужасно шумно в цялата къща. Макар да съм в най-далечната стая от неговия заден двор, все още го чувам“, казва Елизабет.
Елизабет Олсън
Елизабет Олсън и Роби Арнет. Снимка: Getty Images
Дотук добре. Разбрахме защо звездата се намира в по-тъмно помещение, защо не виждаме никакви прозорци и не чуваме звуците от природата. Но малко по-късно идва изненадващото признание, което никой не очакваше. Докато обясняваше за ситуацията си, Олсън забеляза интересна декорация на стената зад себе си.

„Току-що видях, че съпругът ми е сложил една книга от поредицата Little Miss Magic“, казва Елизабет за декора в банята. Макар да заяви, че е омъжена, актрисата не сподели повече детайли около сватбата, а и Куоко реши да не пита. Тя само искаше да знае дали Арнет прави и други неща за съпругата си, но не получи отговор.
Elizabeth Olsen's husband (who she's married to, by the way) decorated her video chat background for her interview with Kaley Cuoco! — Variety (@Variety)
Феновете на двамата съпрузи много добре знаят, че те не обичат да споделят детайли за личния си живот. Рядко можем да ги видим заедно на разходка или на червения килим. През 2019 година стана ясно, че Арнет и Олсън са се сгодили, но и двамата не коментираха щастливото събитие.
Любовната им история започва през 2017 година, когато източник споделя, че връзката им е сериозна и двамата много се харесват. През септември същата година те присъстват на партито преди раздаването на наградите „Еми“. Оттогава Арнет и Олсън се опитват да стоят далеч от светлината на прожекторите.

Източник: tialoto.bg