Елица Ценова е новият директор Инвестиции в Lion`s Head Investments.

...
Елица Ценова е новият директор Инвестиции в Lion`s Head Investments.
Коментари Харесай

Елица Ценова е новият директор Инвестиции на Lion's Head Investments

Елица Ценова е новият шеф " Инвестиции " в Lion`s Head Investments. Тя ще дава отговор освен за процесите по придобиване на нови активи, които управлява от основаването на структурата, само че и за ръководството на съществуващия портфейл на компанията.

Lion`s Head Investments е сдружение за вложения в бизнес здания със знаково значение в България, Румъния и други страни от ЦИЕ, с сегашен портфейл в размер на 350 милиона евро. В момента компанията има и ръководи 5 здания с близо 235 000 кв. м първокласни офис площи в София и Букурещ - Полиграфия Офис Център, Мегапарк, Орегон Парк в Букурещ.

Елица има над 14 години опит в бранша на недвижимите парцели, както и в процесите, свързани със сливания и придобивания на компании. Професионалното й развиване стартира в консултантската компания C&W Forton. Впоследствие се причислява към екипа на AG Capital, където дава отговор за развиването на бизнеса, както и за структурирането и реализирането на основни капиталови и партньорски покупко-продажби. Работи за основаването на Lion`s Head през 2018 година като изпълява значима роля за структурирането на партньорството сред Old Mutual Property и AG Capital и построяването на първичния портфейл на компанията.

Елица Ценова има бакалавърска и магистърска степен по Бизнес администрация и Стратегическо ръководство от СУ " Св. Климент Охридски ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР