Елисавета Белобрадова от ДБ, известна като Летящата Козила, описа с

...
Елисавета Белобрадова от ДБ, известна като Летящата Козила, описа с
Коментари Харесай

Летящата Козила: Нинова влезе в обувките на Десислава Атанасова

Елисавета Белобрадова от Демократична България, известна като Летящата Козила, разказа с остроумни линии днешния плевел ден в Народното събрание,  в който депутатите едвам не влязоха в ръкопашен пердах поради Изборния кодекс. Демократката откри, че Корнелия Нинова е приела стила на Десислава Атанасова от ГЕРБ. 

Ето разказът на Летящата Козила:

Днес беше прочувствен ден, в който стартирахме разглеждането на наложения от “хартиеното ” болшинство законопроект за изменение на Изборния кодекс и след часове препирни беше препоръчано преустановяване на дебатите. Явно на ГЕРБ към този момент не им се излиза за процедури. Неочаквано Българска социалистическа партия отхвърлиха прекратяването и дебатите продължиха.

Брей, зачудих се аз, за какво е тази свободия на словото?
То пък се оказа, че идната за изявление била Корнелия Нинова. Тя развя лист от машина, който не схваща, след това хвърли куп обвинявания за зла предумисъл, извади няколко кирливи ризи от шкафа с персоналните диалози предходната година лятоска и за край назова сътрудниците от Политическа партия “аматьори ” по почин на Десислава Атанасова.

Веднага откакто лидерката се изрече, Българска социалистическа партия предложи преустановяване на дебатите и дебатите бяха прекъснати.

Това щеше да е смешно и дори в унисон с моето схващане, че безкрайните процедури единствено ощетяват жителите, в случай че не опонираше на Правилника на Народното събрание и на всички правила за възпитание.
Иначе, ЦИК е отчела три разминавания в резултатите сред СИК и машинния резултат и трите случая са били решени в интерес на машината и е регистрирана човешка неточност.

 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР