Елеонора Митрофанова и 70-те дипломати/шпиони на служба в руското посолство

...
Елеонора Митрофанова и 70-те дипломати/шпиони на служба в руското посолство
Коментари Харесай

Путин бесен, взима главата на провала Митрофанова?

Елеонора Митрофанова и 70-те дипломати/шпиони на работа в съветското посолство ги чакат тежки дни и часове в Москва, където ще би трябвало да дават отговор за какво са позволили да бъдат разобличени и са провокирали срутва в връзките сред двете страни. Според някогашния съветски шпионин Сергей Бондарев, в този момент основан в Германия, Кремъл и в частност Владимир Путин няма да елементарни елементарно неуспеха на шпионската си мрежа, написа lupa.bg.

Шефовете на военното разузнаване Игор Костюков, на външното разузнаване Сергей Наришкин и шефът на ФСБ Александър Бортников към този момент са били привикани при Путин да изясняват неуспехите на своите офицери в България. Те са подложени на критика остро за това, че не са спазвали прецизно инструкциите, подписани персонално от президента.

Агентурната мрежа, тролската войска и кремълската агитация се радваха в началото на съществени триумфи, поради смесените усеща, с които българи посрещнали експанзията и войната против Украйна. В Москва са гневни за изненадващия неуспех на мрежата си в изконно вярната на Русия България.

Самата Митрофанова е подложена на критика за неумението да води разговор на доближаване с управляващите в София. Вместо това тя употребила безусловен звук и също така напълно намерено контактувала с отявлени русофили и партийни водачи, на които Кремъл възлагал очаквания за основаване на разнобой в българската политика и общество. Това дискредитирало дипломатическата задача на Русия. Очаква се идващото предопределение на Елеонора да бъде вътрешно, в далекоизточните региони на необятната Русия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР